Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ötletek a legjobb anál élményhez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ötletek a legjobb anál élményhez?

Figyelt kérdés

Szeretnénk a barátnőmmel kipróbálni az anált. Van mindenünk hozzá (sikosító, és plug is, 3,2es), beöntést is tudunk csinálni, szóval ezzel nincs para. Egyszer már ujjaztam, az különösebb érzést nem keltett benne.

Olvastam olyat, hogy anál közben is el tud menni a lány, de nem tudom mennyire igaz ez. Valaki tapasztalt már ilyet?

Nem az elkezdéshez kérek tanácsokat, hisz azokat tudjuk. Inkább ahhoz hogy hogyan tudom neki a legjobb élményt nyújtani, és ellazítani.

Persze, ettől függetlenül minden tanácsot és tapasztalatot meghallgatok. (F)

2021. ápr. 4. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Fuh, én először csak csókolgatom a lyukat, finomakat odanyalok, simizem ujjammal, makkal is. Aztán síkosítós ujjamat bedugom, de nem csinálok semmit, csak bent tartom. Figyelem a nő reakcióját. Ha tetszik neki, akkor egy ujjal elkezdem ujjazni először finoman, majd keményebben, hívogató mozdulattal is, forgatva közben az ujjamat. Néha kihúzom és lyuk csók ismét, illetve nyalakodás ott. Orrom hegyével is simizem, szagolom alaposan. Ha egy ujjal imádta, bedugom már 2 ujjamat. Ekkor is csak bent tartom, hogy táguljon. Ha tetszik neki, lassan ujjazni kezdem, gyengéden. Utána erősebben, gyorsabban, ficánkoltatva az ujjaimat. Közben csókolom a popsit, simogatom másik kezemmel azt és a hátát is, fölé hajolva. Ezután jön a pénisz. Makkal simizem a lyukat, nyílást, finoman meg is paskolom vele, majd síkosítóval megkent makkot bedugom, de csak a makkot. Aprókat mozgok így. Ha látom, hogy tetszik neki, akkor kicsit erősebben, határozottan, de gyengéden bentebb tolom. Csak benne vagyok, nem mozgok. Végül bejutok teljesen. Csak bent vagyok. Majd nagyon aprókat kezdek kibe mozogni, figyelem a reakciókat. Ha tetszik, jobban ki és behúzom, dugom. Egyre határozottabb vagyok, keményebb. Rámarkolok a popsikra, csípőre és immáron keményen qrom, beletekerek csípőmmel is, hogy jól bejárja a lyukat odabent. Rá is pofozok a popsira. Néha kihúzom, simizve a nyílást, megcsapkodva makkal, majd ujra be és kemény szex. A végén vagy bent megyek el, vagy kihúzom és a nyílásra lövök, vagányba, majd makkal elkenem rajta rendesen, mármint a lyukon.

Amúgy meg:

Elsõ alkalommal én személy szerint nem javaslom azt, hogy a farkaddal belé hatolj. Kezdésnek a pároddal vegyetek egy forró fürdõt (de a víz tényleg legyen olyan forró, hogy elfárassza és felhevítse a testét). Fürdés elõtt kösd be a szemét és mosd meg a testét. Utána karold fel, töröld meg, majd vidd be az ágyba. Fektesd kényelmesen hanyatt, majd olajjal masszírozd át a felhevült testét. Ez tényleg masszírozás legyen, kellõ idõt rászánva és ne erotikus masszázs legyen, hogy csak a punciját masszírozd. Amikor már érzed, hogy nem feszült, az egyik olajos mutató- vagy középsõ ujjadat finoman csúsztasd a popsijába. Ne mozgasd, ne csinálj semmit se vele, csak tartsd ott. Próbálja meg nem megszorítani az ujjadat. Mellette izgathatod a csiklóját, ujjazhatod a punciját. Ha sikerül ellazultnak maradnia, akkor a popsijában lévõ ujjaddal kezdd el masszírozni a gátat a végbél és a hüvely közt. Ne ki-be húzgáld az ujjadat, csak masszírozd vele. Aztán kipróbálhatjátok, milyen, amikor ki-be húzogatod az ujjad. Viszont ezt elõször csak lassan. A puncija és a popsija izgatásával próbáld meg elélveztetni. Elsõ alkalomra legyen elég ennyi.

A beöntést pedig csinálhatja a lány zuhannyal vagy erre alkalmas eszközzel. Ha elõször csinál beöntést, én semmiképpen sem ajánlom a zuhanycsöves megoldást. Menjen be inkább a legközelebbi gyógyszertárba és 1500 Ft-ot a saját biztonságára szánva vegyen egy tartályos beöntõkészletet:

[link]

Van ilyen körtés is, de azzal túl sok vizet nem tud egyszerre bejuttatni (viszont olaj beöntéséhez nagyon jó):

[link]

Azért biztonságosabb ez elsõ alkalommal, mert így megismerheti a testét, hogy mennyi vízzel érdemes csinálnia.

A zuhanycsöves módszerhez - mivel a nagy víznyomás kárt tehet benne - érdemes venni csõre szerelhetõ fejet:

[link]

És egyébként is javaslom, mert kényelmesebb. Viszont hazai szexshopokban legalább 8000 Ft-ba kerül. Ha nem akar ilyenért pénzt adni, akkor csavarja le a zuhanyrózsát és vegye ki a zuhanyrózsa csatlakozójából a tömítést (nehogy belé kerüljön véletlenül).

A módszer amúgy nagyban hasonló az összes eszköznél. Kellemesen meleg vizet kell magába engednie. Vigyázzon vele, mert ami a kezének pont jó, a fenekénél iszonyatosan forró lehet! Engedje magába a vizet addig, amíg nem érzi, hogy feszül. Ekkor hagyja abba, tartsa magában a vizet és várjon egy pár percet, hogy oldódni tudjon benne az "anyag". Utána a WC-n ürítse ki magából. Utána jöhet a következõ. Addig ismételje, amíg tiszta víz nem jön belõle. Ne lepõdjön meg, ha egyre több vizet tud magába fogadni. Zuhanyosnál mindig addig engedje magába, amíg feszülést nem érez. Elõfordulhat, hogy nem tudja az összes vizet kinyomni magából. Éppen ezért beöntés után várjon legalább fél órát.

Olajos beöntést kétszer érdemes végezni, legelsõ beöntésnek illetve utoljára. Az olajat (ami lehet pl. olívaolaj) fecskendezze magába (pl. a fent linkelt körtés beöntõvel), majd vízzel mélyre tudja juttatni. Síkosítóként is nagyon jó, mert az olaj egy része a bélfalhoz tapad és csak lassan csordogál lefelé.

F

2021. ápr. 4. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
Huhh, erre most egészen felizgultam ☺️
2021. ápr. 4. 22:09
 3/10 A kérdező kommentje:

#1 Beöntőkészletünk van, viszont az az olaj, amit linkeltél, nem jó. Mármint a link hozzá.

Egyébként sikosítóból van 2 félénk is, mindkettő vízbázísú, de az egyik elvileg direkt análra való. Azt olvastam hogy a szilikonbázísú jobb, de nem tesz jót a szexjátékoknak, amik a mi esetünkben kívétel nélkül szilikonból vannak.

2021. ápr. 4. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
60%
Nem neked kell ellazítani, neki kell megtanulni ellazulni. És igen, el tud menni, a páromnak többször is volt tőle orgazmusa. De ez nem biztos hogy mindenkinek megy.
2021. ápr. 5. 12:58
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
analhoz a vizes nekem nem jott be, ragacsos trutyi lesz belole... oda csak szilikonos, vagy olaj...
2021. ápr. 6. 18:05
 6/10 anonim ***** válasza:
88%
Egyes szépen leírta. Igazi úriember :)
2021. ápr. 6. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Igen, egyes nagyon jól leírta. :)

Csak annyit tennék hozzá, hogy tényleg érdemes fokozatosan haladni, hogy kiváncsi legyen a következő alkalomra. Ha érdekli és izgatja a dolog, annál könnyebb neki ellazulni.

Illetve ha punciba általában keményebben szereti akkor nagyobb esély van rá, hogy análba is jobban lehet durvulni.

L

2021. máj. 25. 18:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Kipróbáltuk. Tágítottam, sokáig. Ennek ellenére mikor behatoltam fájt neki, és abbahagytuk. Viszont pluggal a fenekében a vibrátort is jobban érezte.
2021. júl. 6. 09:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

El lehet menni közben, de szerintem személyfüggő is. Nem mindenkinek egyforma a teste.

Tényleg sok függ attól, hogy mennyire kívánja maga az ember. Én sima, vaginális együttlét során is akkor élveztem a legnagyobbakat, amikor alapból fel voltam izgulva, és már nagyon vártam, hogy találkozzam az akkori pasimmal. Amikor viszont nem kívántam, nem voltam ott lélekben, akkor hiába nyújtott előjátékot, nem volt olyan élvezetes a szex.

Amit még ajánlok, hogy úgy szeretkezzetek (mármint vaginálisan), hogy közben ott van a fenekében a plug. Az nagyon jó érzés.

2021. júl. 7. 08:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Szeretek analozni..1x használtunk sikositott, azóta sem.. nincs rá szükségem, eléggé felizgulok.

Plug sem jatszott nálunk sosem.

Ujjaival szokott tágítani mikozben a puncimban van a farka,vagy nyál, néha a popsim is kinyalja.

Jah és nem ,nem kamu (nálam nem), én simán el tudod élvezni ha analisan szexelünk. Én szeretem

2021. aug. 22. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!