Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális nemi élet, ha azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális nemi élet, ha azt mondom, legyek összesen 5 nővel, és utána nem fogok többé kalandozni?

Figyelt kérdés

Most járok kettőnél. Tervben van még kettő, aztán ott van a Tinder is, hátha.

A 6. pedig akár lehet is a feleségem, megelégszem ekkora számmal.

30 F

2021. ápr. 4. 21:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
És ha a negyedik lesz a feleséged, akkor mission failed-ként fogod felfogni a sztorit?
2021. ápr. 4. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális nemi élet az ahol kiéled a vágyaidat feleség előtt és alatt is. Nincs megszabva kinek hány kell. Nyilván nem kell minden mozgó nőt megdugni, de egy kis kaland nem árt egyik nemnek se a nagy ő előtt. Aztán majd ha jön a feleség jelölt akkor vele együtt kell kiélned a vágyaidat. 24/N
2021. ápr. 4. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez most kb. olyan mintha egy 16 éves írta volna :D

Egyébként meg, bizonyos szempontból van benne ráció, szóval akkor húzz bele.

Azt meg nem tudhatod biztosra, hogy a 6.-dik a feleséged lesz.

2021. ápr. 4. 21:53
 4/9 anonim ***** válasza:
90%
Te biztos 30 vagy, nem 15?:D
2021. ápr. 4. 21:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az is normális, ha egész életedben csak eggyel vagy együtt. Kinek akarsz megfelelni?

Ha azt mondjuk, hogy nem normális az 5 nő, legyen inkább 9, akkor még begyűjtesz négyet? Csak azért, mert egy vadidegen szerint kevés az öt? Szerintem viszont sok, szóval ne legyen több.

Erre mit lépsz? :D

2021. ápr. 4. 21:57
 6/9 A kérdező kommentje:

1: nem valószínű, mert ismerem az illetőt, és nem szándékozom vele hosszú távon

3-4: igen, sajnos én is úgy érzem, hogy annyi vagyok érzelmileg, agymostak gimnáziumban az alfák, azóta úgy maradtam, hogy olyan embereknek akarok megfelelni, akikkel 12 éve nem találkoztam

5: nem gyűjtök többet, ha sok akkor hogy találjam meg a következőben a feleségemet, azt azért nehéz lesz amúgy is

2021. ápr. 4. 22:28
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha strigulavadász vagy akkor egész életedben az maradsz, 5, 50 de 500 nő után is mert állandóan újra meg újra bizonyítani akarsz majd. Csak éppen nincs kinek, meg nincs értelme. Életed végén nem az fog számítani, hogy 5 vagy 500 nőt dugtál-e meg, hanem hogy van-e egy szerető családod. Ahhoz meg nem strigulák kellenek, hanem a társad megtalálása. Az meg szintén nem a striguláktól függ.
2021. ápr. 4. 22:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. ápr. 4. 23:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 4 vagy 11 nő garantálja a normális nemi életet.
2021. ápr. 4. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!