Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik hogy kezelik, mit gondolnak arról, ha egy lánynak sokáig tart, míg el tud élvezni?
Még szűz vagyok, viszont alakulgat a dolog egy sráccal, még nem pettingeltünk, de úgy érzem, nemsoká lesz majd valami. Nekem viszont nagyon sokáig tart elélveznem. Ha masztizom, akkor azt nagyon élvezem, tudom, hogy hogy jó nekem, mégis eltart 40 percig is néha. A pasik ezt hogy kezelik, mit gondolnak róla? Vagy ez a szexben változni fog? A srác már nem szűz, én viszont emiatt egy picit aggódom, hogy mi lesz majd.
A válaszokat előre is köszi!
ha önző, akkor eldurran, neked meg sok sikert!
ha odafigyel, akkor játszik veled, amíg el nem mész.
Nem tudom, ki ő, így nem tudom, mi a helyzet veletek.
40+ F
Az a tapasztalatom h a legtöbbnek nyűg. Előző párom emiatt (is) csalt meg, mert nekem egyáltalán nem megy az orgazmus vagy csak elég nehezen sok idő kell hozzá.
Persze biztos van kivétel szóval hajrá válassz jobban mint én
Nem jó, ha az előjátékkal több idő megy el, mint magával az aktussal.
Ha egyszer-kétszer van, hogy nehezebben mész el, elfogadható.
De hogy állandóan csak 45-50 percig például nyalni vagy a csiklót izgatni, az már megterhelő.
Utolsó
Na meg nem is kényelmes, egy idő után fáj ha sokat dörzsölik tapasztalat. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!