Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 35 év alatti fiatalok! Párcser...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35 év alatti fiatalok! Párcserés szexben volt már részetek? Hogy zajlott?

Figyelt kérdés
Baráti/ismerős párral vagy random jött össze éppen ismert idegen párral vagy társkeresőn kerestetek?

2021. ápr. 3. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Meg nem, igaz engem nem is az izgat, h mas novel lehessek, igazan a paromat neznem meg, ahogy egy masik ferfi ugy rendesen... :)
2021. ápr. 3. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Társkeresőn próbáltuk először, szánalmas eredménnyel. Pár nap alatt belefáradtunk az olvasni nem tudó pasik levéldömpingjének a törlésébe, meg a kamusok, képkunyeráló nethuszárok, idióták szűrésébe.

Úgyhogy inkább swinger, ott 100% kamumentes mindenki, meg nincs sz.rakodás a szervezéssel, adott a hely, az idő.

2021. ápr. 3. 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem, de nem is lesz!
2021. ápr. 3. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Swinger..De lanyokat ,párokat keresünk mi is..28L
2021. ápr. 3. 15:54
 5/7 anonim ***** válasza:
95%

Haverommal beszéltük, hogy mennyire jó lenne cserélni. Előtte párjainkat kifaggattuk, azt mondták, lehet van az az ital, hogy cseréljenek. Úgy alakítottuk, hogy meglegyen az az ital.

Elmentünk egy apartmanba négyesben, persze nem tudták mit tervezünk. Iszogatás, kis 18+ activity, megalapoztuk az estét. Aztán ment a tánc egymás párjával és közbe ment a poénkodás, hogy akkor este párcsere. Belementek. Rendesen megdugtam a haver nőjét, életem egyik legjobb kefélése volt 😛

2021. ápr. 3. 21:19
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ös azigen pacsi!! :D jó nő volt? illetve már előtte vágytál rá egy kicsit?
2022. jan. 17. 03:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
10/7 a csaj. Igazából az volt az izgató, hogy más nője nem az enyém. Igen, már fantáziálgattam róla. Láttam előtte fürdőruhában is sokszor, szóval izgatott.
2022. jan. 17. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!