Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok! Mennyi időt szoktatok az előjátékra szánni?
Figyelt kérdés
Simi, puszi, ujjazás, csikizés.2021. febr. 15. 14:25
2/12 anonim válasza:
Változó, van hogy 10-20perc van hogy akár egy óra is.
3/12 A kérdező kommentje:
És előjáték nélkül is szoktátok csinálni? Néha, gyakran, soha?
2021. febr. 15. 15:10
4/12 anonim válasza:
#3 igen előjáték nélkül is szoktam.
5/12 anonim válasza:
Mindenképpen van ujjazás is. Ha más nem is de legalább 2-3 mp hogy megnézzem elég nedves-e.
6/12 anonim válasza:
Én általában próbálom elhúzni az előjátékot csiklóizgatással, ujjazással, hogy hátha orgazmusig jut a csaj, és akkor már nem annyira ciki, ha behatolás után hamar elélvezek. F
7/12 anonim válasza:
Előjáték nélkül csak akkor ha a csaj kéri, de akkor is inkább kis ujjazás hogy elég nedves e ahogy 5 is írta. Nem szabad annyira önzőnek lenni. A száraz vagina senkinek sem jó.
8/12 anonim válasza:
Nem szoktam mérni, de minimum fél óra, mire körbesimogatom-csókolgatom mindenhol. :)
9/12 Williamspear válasza:
Kb. 10-15 perc, de ha a nő szeretné akkor fél/háromnegyed órát is akár...
Azonban nem jó túl sokáig húzni, ha már felizgul a nő, mert elmehet a kedve az együttléttől.
Épp ezért érdemes ismerni valamennyire azt a nőt akivel szeretkezünk! ☝️
10/12 anonim válasza:
Sajnos a párom kb semennyi időt nem szán rá. Mivel elég gyorsan és durván benedvesedek, azt gondolja akkor már mehet is. Hiába kértem nem változtat ezen:/ a szex amúgy jó vele, csak ez bánt egy kicsit mert nekem jóp esne egy kis törődés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!