Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok volt már hogy fogtátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok volt már hogy fogtátok a párotok péniszét miközben pisilt?

Figyelt kérdés
Pl mikor részeg volt.

2021. ápr. 3. 15:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%

Furcsa belegondolni, hogy ezeket a perverz kérdéseket pasik teszik fel inkább. Vajon a nők többségének miért nem jut eszébe ilyesmi, hitvány kérdést feltenni?

Kezdem érteni azt a női véleményt, hogy nehéz normális pasit találni.

2021. ápr. 3. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
46%
Előfordult, kíváncsiságból :) Izgi volt, utána nagy szex lett a vége. 22 L
2021. ápr. 3. 15:21
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 Velem ez már megtörtént. A barátnőm felajánlotta hogy segít mikor részegen hazajöttem.
2021. ápr. 3. 15:21
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

#1 én nő vagyok és izgat az ilyesmi, akár én is feltehettem volna. Attól hogy te nem vagy annyira nyitott mint egyesek, nem kéne így leszólni másokat

Kérdező: volt rá példa de nem azért mert ne tudott volna egyedül pisilni:D megkértem rá hogy csinálhassam mert izgatott a dolog. Ahogy pl engem a pisiszex is izgat. Meg simán az is ha nézhetem ha a partnerem pisil

25N

2021. ápr. 3. 15:23
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Pasiként válaszok. A barátnomnek mondtam, hogy engem izgat egy kis enyhe pisisex, mert kérdezte milyen titkos vágyam van. Igy lemondtam neki, hogy zuhanyban, kadban megnézném ahogy pisil. Esetleg zuhanysex kozben pisilhetne kicsit. Ennek fejében bevallotta, hogy ot meg az izgatja, hogy hogyan pisilnek a ferfiak. Mondta, hogy szeretné fogni, amikor pisilek. Egyszer egy kocsi sex elott kérdezte, hogy nem kell e pisilnem. MOndtam hogy igen. Igy hát kiszált és azt mondta, hogy majd o megfogja amig pisilek. na így lett, hogy a csajom fogta a farkam amig pisilek. Utána hatalmasat sexeltunk a kocsiban, mert mindenki nagyon beindult.

Ennyi a mi kis nagy torténetunk noi farok pisilés terén.

2021. ápr. 3. 16:15
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Neeeem. Még a pasim se fogja a farkát pisilés közben, nemhogy én.
2021. ápr. 3. 16:21
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Igen, kíváncsi voltam
2021. ápr. 3. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:
33%
1-es a nők sokkal perverzebbek, mint a férfiak! Csak a sok tudatlan összekeveri a kanossàgot a perverzióval. Ezért persze a férfiakat bántják meg szóljàk le sokan.
2021. ápr. 3. 17:57
 9/12 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nem ment:-( Volt bnöm akivel megprobáltuk volna, de a szitu miatt felállt és nem tudtam pisilni.
2021. ápr. 3. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem fogta már a párom!
2021. ápr. 6. 19:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!