Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak fiúknál van így?
Figyelt kérdés
Mi történik velem áprilisban? Hirtelen az összes fiatal lányt gyönyörűnek tartom. Most pl vásároltam és két pi*át láttam és majdnem elolvadtam. Látok egy tiktok videót egy bikinis lányról és felmegy a pulzusom, vérnyomásom és nemnorálissá válok, szinte szétrobbanok a szexuális vonzalomtól.
Egyszerre vagyok jól és rosszul. Szingli vagyok, de pár hete is szingli voltam, de, ez nem volt azért így. Ez miért van? Más fiúknál is hasonló? És a lányok?
2021. ápr. 3. 13:53
1/12 anonim válasza:
Egy kissé kanos vagy. Örülj neki. :)
2/12 anonim válasza:
Velem is ez van nőként. Jön a tavssz, dúlnak a hormonok. Ilyen egyszerű. :) Nekem is ilyenkor többféle férfi tetszik, többször ízgulok fel.
/L/
5/12 A kérdező kommentje:
De ez szerintem már rossz. Szinte sajog a fejem és mélyeket sóhajtok, becsukom a szemem és a levegőt gyengéden harapdálom, elképzelve, hogy egy punci áll előttem
2021. ápr. 3. 14:10
6/12 anonim válasza:
Én lány vagyok, és ilyenkor már ha látok a tévében akár egy jól kinéző fiút, akkor már felmegy a pulzusom, pedig csak a tévében volt.
7/12 anonim válasza:
Tavasz van jönnek a hormonok :) A hosszabb nappalok, a napsütés felturbózza a dopamin termelést, komplexen hat a hormonháztartásra, jobb a közérzeted a borús, hideg tél után persze hogy nő a libidód egy fokozatot (mondjuk van akinek télen is magas szinten pörög).
8/12 anonim válasza:
Jön a tavasz, így van ez velem is még 25 évesen is. Meg végre kezdenek fogyni a textilek a csinos lányokon, nem nagykabátban látsz már mindenkit.
9/12 anonim válasza:
Nőknél nincs ilyen, csak a kisfiúknál. A kutyákat pl ezért szokták ivartalanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!