Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem szeretek orálozni az kizáró ok a fiúknál?Ha nem elégítem ki szájjal akkor nem lesz pasim sohasem?
Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 15:26
2/22 anonim válasza:
Ha a pasinak nem fontos az oral akkor nem kizaro ok. Ha viszont szereti és fontos neki akkor hiányérzete lesz.
3/22 anonim válasza:
Nem, én pl egyáltalán nem igénylem. Annyira nem izgat, amiatt kb nekem gáz ha a csaj szeretne kényeztetni de nekem vagy nem kőkemény a farkam közben, vagy nem tudok elelvezni.
Bár ha ilyen csajom lenne akkor inkább én irányítanék szex közben. Amúgy is szeretek domináns lenni, így meg sokkal inkább én csinálnék neki mindent.
4/22 anonim válasza:
A legtöbb fiúná ez kizáróok lehet, mert nagyon szeretik. De ezt az előnyödre is fordíthatod.
5/22 A kérdező kommentje:
Hogy fordítom az előnyömre?
2021. febr. 19. 15:31
6/22 anonim válasza:
Nem minden fiúnál. Van aki nem szereti fiú létére. Én szeretem de ha a barátnőm nem akarná, nem erőltetném, nekem nem létfontosságú.
7/22 anonim válasza:
Pasid attól lesz csak majd máshoz is ellátogat néha.
8/22 anonim válasza:
Kb a második ikyen elutasítás után otthagy a francba vagy megcsal
Gondolom azt meg elvárod hogy kinyaljanak
9/22 anonim válasza:
Ha jó vagy benne, azzal sok mindent elérhetsz náluk. :)
10/22 anonim válasza:
Töhhhhhahahahahhahagahahaghahahhahaaaaa. XD
Aaaaz keméény. XD
Ember. Egy párkapcsolathoz 2 személyiség kell, nem 2 orális kényeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!