Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha nem szeretek orálozni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem szeretek orálozni az kizáró ok a fiúknál?Ha nem elégítem ki szájjal akkor nem lesz pasim sohasem?

Figyelt kérdés
2021. febr. 19. 15:26
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ritka az olyan férfi aki nem igényli, persze kifoghatsz ilyet. Viszont ha valaki szereti de miattad lemond róla, akkor egy idő után félre fog menni. Kelleni fog neki az élmény.

Viszont ha megszeretsz valakit kétlem hogy undorodnál a farkától vagy hasonlók. Szerintem nem lesz ezzel gondod ha igazán közel kerül hozzád valaki

2021. febr. 19. 15:58
 12/22 anonim ***** válasza:
62%
En kibirom ha nem szopsz
2021. febr. 19. 16:04
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Olyan pasit kell keresned, akinek hasonló a szexuális igénye. Számomra furcsa, hogy elzárkózol az oráltól, mert akit szeretek szinte bármit megtennék, hogy neki jó legyen, ez pedig egyáltalán nem extrém.
2021. febr. 19. 16:23
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki rajong érte,pl.én sem.
2021. febr. 19. 17:20
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha a pasinak nincs rá igénye akkor minden további nélkül lehet párod, majd d.gással pótoljátok. Ha viszont van rá igénye... akkor meg ahogy fent is írják nem lesz túl hosszú a kapcsolat.
2021. febr. 19. 17:41
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálam egy idő után kizáró ok lenne, mert én adni is szeretek nagyon, de természetesen kapni is. :)

Persze az elején türelmesen próbálnám rávezetni a párom, de ha semmiképp sem akarja, akkor az megmérgezné a kapcsolatunkat, mert tudnám, hogy nem velem van baj (tiszta és ápolt vagyok, és nem erőszakoskodom), tehát mástól megkaphatnám.

2021. febr. 19. 17:56
 17/22 anonim ***** válasza:
Pontosan tudod te is, hiszen a kérdésben benne is van a válasz.
2021. febr. 19. 20:12
 18/22 anonim ***** válasza:
Nálam kizáró ok.De nyilván találsz olyat akinél nem az.A legtöbben szeretjük,kívánjuk,szóval nem lesz könnyű szerintem.
2021. febr. 19. 20:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Te se várd el akkor soha. :)
2021. febr. 19. 21:33
 20/22 anonim ***** válasza:
51%
Azon gondolkozz el, hogy miért is ellenzed ennyire a dolgot? Minden pasi kívánja, attól, hogy titkolja előtted, csak rosszabb lesz mindkettőtöknek. F
2021. febr. 19. 22:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!