Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kizáró ok a fiúknál?
Nő vagyok, de szerintem egyáltalán nem gond, meglehet beszélni az ilyeneket. Ha nem akarod csinálni, ne csináld..
De én például imádok orárral kényeztetni
Kicsit értetlen vagyok a kérdésed kapcsán. Nem akad az olyan könnyen ki. Gondolom fogyasztottál már pl-ul almát,vagy banánt? ott is ki akad,és nem is ehetsz ilyeneket. Vagy le turmixolod? Vagy az is lehet hogy a párodnak akkora van hogy úgy kell be tuszkolni?? Nem akadékoskodok,de ez a kérdés nekem furcsa.
Egyébként ha valóban annyira kicsire tudod csak kinyitni,nekem sem lenne vele gondom,én sem vagyok egy kretén állat,ami nem megy azt nem kell erőltetni,ez természetes.
Nem gond.Nekem is ilyen a baratnom.De veled meg szerencses a pasid mert nyalogatod meg befalod.Nekem a baratnom havi 2x ha befalja egy 2-3percre es csak a makkot.Neki nem volt mutetes problemaja.En elfogadom igy a csajom bar azert szarul esik,hogy nem akar legalabb cumizni ha mar melytorkozni sem.De attol szeretem s en nem kerem es nem parancsolom ra.Ha szeret a pasid akkor nem gond.
19f
2-es vagyok!
Akkor így mindjárt más,magyarázatot is kaptam. De semmi vész veled,egy normális pasinak ez nem lesz gond ne aggódj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!