Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kínos dolog esett meg velem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos dolog esett meg velem, ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Barátomhoz mentem át tegnap, szexeltünk, szokás szerint jó volt, legalabbis nekem, de rajta láttam hogy nem minden okés.

Ma kiderült hogy elvileg az volt a baja, hogy büdös volt a fenekem, nem akarta elmondani de addig faggattam mig kijött belőle. Nagyon elszégyelltem magam ha ez igaz, ilyen helyzetben mit tudok tenni? Hogy reagaljam le?

22/l

2021. ápr. 2. 19:19
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
57%
Egy női púzó büdösen is a világ legnagyobb kincse. Finnyás egy urad van, hogy ezen besértődik. Én mikor felfedeztem az asszonyomnak ezt a tulajdonságát, akkor borzasztóan boldog voltam, hogy nem csak az ura büdös ott egy kiadós kulázás után. Egy igazi úriembertől több tiszteletet érdemelnél!
2021. ápr. 4. 09:11
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

nem akkora gáz emberből vagy.

Tusol le nála máskor gond megoldva.

2021. ápr. 14. 11:00
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlenül az aktus előtt mossátok meg egymás farát. Akkor mindenki azt kapja amit megtakarított! :) De a seggnek szar szaga szokott lenni!
2021. ápr. 20. 22:01
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Jézus...

Még jó, hogy szaga van! A végbeled nyílása nem arra van, hogy más testrész bele hatoljon, arra ott a hüvely!

A végbél arra van, hogy a bélsár azon keresztül ürüljön a szervezetből....

Aki valakinek a fenekébe teszi...az beteg

2021. júl. 23. 21:43
 25/25 anonim ***** válasza:
Kamus vagy! Nóri képeit kuldozgetes
2021. júl. 24. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!