Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kínos dolog esett meg velem, ti hogy reagálnátok?
Barátomhoz mentem át tegnap, szexeltünk, szokás szerint jó volt, legalabbis nekem, de rajta láttam hogy nem minden okés.
Ma kiderült hogy elvileg az volt a baja, hogy büdös volt a fenekem, nem akarta elmondani de addig faggattam mig kijött belőle. Nagyon elszégyelltem magam ha ez igaz, ilyen helyzetben mit tudok tenni? Hogy reagaljam le?
22/l
Ezen ne aggódj, az izzadás is okozhatta akkor is, ha előtte megmostad.
Amikor hátulról(=tehát a hüvelybe, nem a szűk "bejáraton") szeretkeztem az exnejemmel, én is éreztem, de sose szóltam neki.
En a baratnomet egeszbapos munka utan is rendszeresen kinyalom, ugy, h egy nap tobbszor pisil es kakil is.
Soha sem volt budos.
Nyilvan punci illat es popsi illat van, nem azt mondom h illatmentes. De kozel srm mondanam budosnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!