Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kínos dolog esett meg velem,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos dolog esett meg velem, ti hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés

Barátomhoz mentem át tegnap, szexeltünk, szokás szerint jó volt, legalabbis nekem, de rajta láttam hogy nem minden okés.

Ma kiderült hogy elvileg az volt a baja, hogy büdös volt a fenekem, nem akarta elmondani de addig faggattam mig kijött belőle. Nagyon elszégyelltem magam ha ez igaz, ilyen helyzetben mit tudok tenni? Hogy reagaljam le?

22/l

2021. ápr. 2. 19:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

Ezen ne aggódj, az izzadás is okozhatta akkor is, ha előtte megmostad.

Amikor hátulról(=tehát a hüvelybe, nem a szűk "bejáraton") szeretkeztem az exnejemmel, én is éreztem, de sose szóltam neki.

2021. ápr. 2. 20:00
 12/25 anonim ***** válasza:
43%
Kaki volt az utolso furdes ota mielott talalkoztatok?
2021. ápr. 2. 21:04
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen, a munkahelyemen voltam kakilni napközben. De rendesen, nedves törlővel tisztálkodtam.
2021. ápr. 2. 21:11
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Ej!
2021. ápr. 2. 21:14
 15/25 A kérdező kommentje:
Mi ej!? :)
2021. ápr. 2. 21:40
 16/25 anonim ***** válasza:
14%
Az, hogy igénytelen vagy!
2021. ápr. 2. 23:03
 17/25 anonim ***** válasza:
31%
Hát ez elég undorító. A helyedben én át sem mentem volna inkább, ha lusta vagyok tisztálkodni... Pedig az szex előtt elég fontos.
2021. ápr. 3. 00:38
 18/25 anonim ***** válasza:
Tusfürdős wcpapír és fél liter víz.. Sokat segít.
2021. ápr. 3. 02:34
 19/25 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem ne vedd magadra hiszen senki sem tökéletes, inkább őt tartom kissé gyerekesnek, hogy egy ilyenen fennakad amikor pózt is válthatott volna vagy szépen közölhette volna veled, hogy máskor jobban oda tudj erre figyelni nem pedig ilyen kínos helyzetbe hozni téged, hogy még ő érzi magát rosszul tőle és neked kell kikönyörögnöd, hogy mi is lenne a problémája. A szex szagokkal, hangokkal és nedvekkel jár ezt csak el kell fogadni bár az igaz, hogy előtte mindig ajánlott a fürdés.
2021. ápr. 3. 14:31
 20/25 anonim ***** válasza:
55%

En a baratnomet egeszbapos munka utan is rendszeresen kinyalom, ugy, h egy nap tobbszor pisil es kakil is.

Soha sem volt budos.

Nyilvan punci illat es popsi illat van, nem azt mondom h illatmentes. De kozel srm mondanam budosnek.

2021. ápr. 3. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!