Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasik! Engednétek egy nagyon jó (meleg) barátotoknak, hogy leszopjon?
#30:
Te sem vagy valami nagy hetero, ahogy ellenkezel és fosol, hogy "elkapod"
"feljelentelek, meg szét verném a fejed..."
Közben meg meleg kérdéseket olvasol.
Ha ha ha :D
Én hetero vagyok, vannak bi és meleg barátaim, egyik be is próbálkozott.
Ettől még a barátom maradt, normálisan elmondtam neki, hogy biztosan jól csinálná, de nem vágyom rá, a nőket szeretem. Elsőre megértette, és semmivel nem lett rosszabb eüber a szememben.
31
" Szexualitás » Heteroszexualitás " Nem olvasok meleg kérdéseket, heterókat kérdezett, válaszoltam.
Tehát, ha valaki ellenkezik a bzulásra, az bzi? Miféle logika ez?
Nálam nem bepróbálkoztak, hanem szexuálisan zaklattak. Jó lenne, ha nem vetítenéd rám ki a saját életed. Ahogy ez a büdös nyomorék is privát üzenetekben zaklatja az embert. Ez törvényellenes, csak mondom.
Attól, hogy a kérdést hetero szekcióban tették fel, a kérdés meleg!
A kérdésnek pedig semmi köze sem erőszakhoz sem a te életednek, értelmezd már!
Honnan veszed, hogy a kérdező zaklat? Tiltsd le te szerencsétlen.
Zaklattak, nagyon sajnáljuk, ennyit arról ki és mit, hova vetít.
Gratulálok, intelligencia 0.
Na ja, ha egy férfi a hímvesszőmet akarja szopni igen, az meleg kérdés.
Független attól, hogy kinek lett feltéve.
És igen, a kedvedért meleg leszek.
Egyébként nem szoktam nézni a kategóriákat, bármihez hozzászólok.
Tudod, intelligencia... :D
Ki a fene írta, hogy aki válaszol rá az meleg?
Hol a francba olvasol erőszakról a kérdésben? Megértettük elsőre is, hogy téged szexuálisan zaklattak, idegesít ha privátban zaklatnak, de van egy tiltó gomb.
Ha pedig irritál a kérdés az életedben elszenvedett szexuális zaklatás miatt amit sajnálunk, miért rajtunk vezeted le, és miért személyeskedsz? Minek olvasol és válaszolsz egy meleg ember kérdésére? Erre írtam az intelligenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!