Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteró pasik! Engednétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteró pasik! Engednétek egy nagyon jó (meleg) barátotoknak, hogy leszopjon?

Figyelt kérdés
Csak egy laza pippantás, semmi több.....
2021. ápr. 1. 21:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
83%

#30:

Te sem vagy valami nagy hetero, ahogy ellenkezel és fosol, hogy "elkapod"

"feljelentelek, meg szét verném a fejed..."

Közben meg meleg kérdéseket olvasol.

Ha ha ha :D

Én hetero vagyok, vannak bi és meleg barátaim, egyik be is próbálkozott.

Ettől még a barátom maradt, normálisan elmondtam neki, hogy biztosan jól csinálná, de nem vágyom rá, a nőket szeretem. Elsőre megértette, és semmivel nem lett rosszabb eüber a szememben.

2021. jún. 5. 18:44
 32/47 anonim ***** válasza:
33%

31

" Szexualitás » Heteroszexualitás " Nem olvasok meleg kérdéseket, heterókat kérdezett, válaszoltam.

Tehát, ha valaki ellenkezik a bzulásra, az bzi? Miféle logika ez?

Nálam nem bepróbálkoztak, hanem szexuálisan zaklattak. Jó lenne, ha nem vetítenéd rám ki a saját életed. Ahogy ez a büdös nyomorék is privát üzenetekben zaklatja az embert. Ez törvényellenes, csak mondom.

2021. jún. 5. 18:52
 33/47 anonim ***** válasza:
71%

Attól, hogy a kérdést hetero szekcióban tették fel, a kérdés meleg!

A kérdésnek pedig semmi köze sem erőszakhoz sem a te életednek, értelmezd már!

Honnan veszed, hogy a kérdező zaklat? Tiltsd le te szerencsétlen.

Zaklattak, nagyon sajnáljuk, ennyit arról ki és mit, hova vetít.

2021. jún. 5. 21:23
 34/47 anonim ***** válasza:
22%
Mi az, hogy a kérdés meleg? Heteró emberek lettek megszólítva, te szellemifogyatékos. A kérdésnek nincs szexuális identitása, csak mondom. A kérdés, az kérdés. Megszólítva pedig a heterók vannak. Akkor te is meleg vagy, mert meleg kérdésben ugatsz?
2021. jún. 5. 22:20
 35/47 anonim ***** válasza:
75%

Gratulálok, intelligencia 0.

Na ja, ha egy férfi a hímvesszőmet akarja szopni igen, az meleg kérdés.

Független attól, hogy kinek lett feltéve.

És igen, a kedvedért meleg leszek.

Egyébként nem szoktam nézni a kategóriákat, bármihez hozzászólok.

Tudod, intelligencia... :D

2021. jún. 5. 23:12
 36/47 anonim ***** válasza:
94%
Igen, tudom. Van aki képes értelmezni a kontextust, és van aki nem képes. Egy meleg ember kérdezte meg, hogy HETERÓ pasik akarnak-e melegedni. Ettől nem lesz az meleg, aki válaszol rá. Trollnak nagyon gyenge vagy, intelligens embernek meg rendkívül buta. Intelligenciáról papolsz, holott képtelen vagy olyan egyszerű fogalmakat értelmezni, mint pl. zaklatás. Szánalmas.
2021. jún. 5. 23:44
 37/47 anonim ***** válasza:
82%

Ki a fene írta, hogy aki válaszol rá az meleg?

Hol a francba olvasol erőszakról a kérdésben? Megértettük elsőre is, hogy téged szexuálisan zaklattak, idegesít ha privátban zaklatnak, de van egy tiltó gomb.

Ha pedig irritál a kérdés az életedben elszenvedett szexuális zaklatás miatt amit sajnálunk, miért rajtunk vezeted le, és miért személyeskedsz? Minek olvasol és válaszolsz egy meleg ember kérdésére? Erre írtam az intelligenciát.

2021. jún. 6. 07:19
 38/47 anonim ***** válasza:
22%
Látom súlyos problémád van az értő olvasással, így elengedem a dolgot. Válaszoltam egy kérdésre, és a szellemifogyatékosok írkáltak, meg olyan f@szságokkal traktáltak (ez te voltál), hogy én nem vagyok heteró az ellenkezés miatt. Egy büdös nyomorék vagy, és van pofád személyeskedés miatt sírni? Lebuzyzol, és van pofád?
2021. jún. 6. 09:26
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm ;)
2021. jún. 6. 17:27
 40/47 anonim ***** válasza:
76%
Nem.De èn megtennèm,mert nőből nyalták már ki spermát,èrdekelne milyen amikor direktben jön .
2021. jún. 20. 13:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!