Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti engednétek, hogy a barátotok egy gyertyát dugjon a feneketekbe?
Figyelt kérdés
Barátomnak vannak néha fura ötletei, most éppen ezzel hozakodott elő. Nekem nincs vele különösebb problémám, de érdekelne, hogy akkor most én vagyok fura? :'D2018. máj. 31. 16:27
3/15 anonim válasza:
Ha nem ég a gyertya, akkor nincs gond vele
4/15 anonim válasza:
Mások is csinálnak olyan dolgokat a hálószobájukban, amiket furának tartanál. Kár mások véleményét erről kikérni.
Viszont azt érdemes csekkolni, hogy tartalmaz-e a gyertya olyan anyagokat, amik irritációt vagy gyulladást okoznak.
5/15 anonim válasza:
Hát a fenekembe én speciel nem szeretek dugni semmit, mert sosem volt jó érzés, de ha neked nincs ellene kifogásod, akkor nyugodtan.:D Nálam maximum punciba mehetne.
6/15 A kérdező kommentje:
Oh az jó ötlet, köszi. Persze, nem ez lesz a mérvadó, csak kíváncsi vagyok
2018. máj. 31. 16:47
7/15 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van fantáziája a pasidnak.
...és be is akarja gyújtani?
8/15 A kérdező kommentje:
Aha :D
2018. máj. 31. 17:03
9/15 anonim válasza:
Gondolom a Wallstert farkasából szedte az ötletet. Néha nálunk is előkerül a gyertya, de nem így. Ő csak szimplán viaszt csepegtet rám. Én szeretem.
10/15 anonim válasza:
A viasz tényleg jó, ajánlom.:D (Mondjuk én mindenféle szexuális jelleg nélkül, szórakozásból is szeretem csurgatni magamra.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!