Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasik! Engednétek egy nagyon jó (meleg) barátotoknak, hogy leszopjon?
Figyelt kérdés
Csak egy laza pippantás, semmi több.....2021. ápr. 1. 21:50
22/47 anonim válasza:
Én egy alacsony feminin típusú idegennek is megengedném, nem hogy barátnak. :D
Pedig hetero vagyok.
Nyilván semmilyen viszonzást nem kapna.
23/47 anonim válasza:
Igen.
Meg is történt.
Mit kell ezen hüppögni egyeseknek,nem értem!
Csak szólok hogy hiába vagy hetero,feláll ha izgatja valaki,lehet az fiú is!
24/47 A kérdező kommentje:
#23: Végre megmondtad a frankót! Bármennyire is tiltakozik valaki, ha elkezdenek vele foglalkozni, akkor bizony feláll, és onnan már nincs megállás....... :)
2021. jún. 3. 19:21
26/47 anonim válasza:
Ha fiatal..17-22 közötti..s helyes akkor barmikor leszophat...34F s 20cm van.
27/47 anonim válasza:
Imádni való, ahogy magukat heterónak valló csávóféleségek azt mondják, hogy "persze, hogyne, csináltam is már, feláll az amúgy"
komám, nem vagy heteró.
28/47 A kérdező kommentje:
#27-es: próbáltad már? Garantálom, hogy frankó heteró létedre simán felállna, ha a számba venném.
2021. jún. 5. 01:21
29/47 anonim válasza:
Nem, nem állna fel, és nem jutnál el oda. Elég agresszív a fajtád.
30/47 anonim válasza:
Garantálom, hogy a fejed szétverném, mielőtt hozzám tudnál nyúlni. Volt már próbálkozó, és a rendőrségen kötött ki, nehogy neked is az legyen a sorsod. ui. ha még egyszer privátban zaklatsz te büdös nyomorék, konkrétan feljelentelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!