Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti igénylitek, hogy szex után a párotok kinyalja...? Elvileg nem szeretitek ha utánna még folyik belőletek és így lenne megoldva.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 1. 11:40
1/10 anonim válasza:
Szex előtt szeretem ha kinyal.
Ha folyik belőlem megtudom oldani, hogy kinyomom és megmosom.
2/10 anonim válasza:
Óvszert kell húzni, és nem folyik.
Egyébként meg szex előtt szeretem a nyalást.
3/10 anonim válasza:
Inkább előtte nyaljon. Vagy azért akarod kinyalni, hogy ne folyjon ki? Azért van zsebkendő meg zuhany, nekem fura lenne ha a párom elkezdene nyalogatni emiatt.
4/10 anonim válasza:
Ha a pasim gerjedne a spermàra repülne.
5/10 anonim válasza:
Nem tudnád. Fokozatosan folyik ki, ha állok, főleg ha járok. Nem olyan, mint egy pohár, amit ki lehet borítani, ami rögtön kijön az csak egy része.
6/10 anonim válasza:
Aki a spermát szereti nyalni az hombár.
8/10 anonim válasza:
Előtte nyaljon. Nem szokott kifolyni semmi, mert nem szedek fogamzásgátlót, gyerek meg nem hiányzik a hátam közepére se. Szóval óvszerbe élvez, szex előtt meg kinyal.
9/10 anonim válasza:
Előtte nyaljon ki...vagy még szex közben ha kiveszi és kicsit nyal..de utána már ne.
10/10 anonim válasza:
mik ezek a kifolyós nyalós kérdések????? :D most őszintén akinek ez jön be sztem az tuti meleg. ki akarja az ondót nyalogatni fiúként?? blöehhh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!