Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitökész2 kérdése:
Péniszem nagyon ki van repedezve, fáj ha fel húzom és a makkon is meg jelennek lila pöttyök, ha szexelek vele reggel, néha valami váladék folyik, ha meg nyomom és fura érzés van a húgycsőben, ha meg nyomom. Kint dolgozom és otthoni meg oldás kellene?
Figyelt kérdés
Ha lehet, olyan írjon, aki át élte vagy tudja mit beszél. Sajnos nem tudom mitől van mindig elmúlik és újra előjön. Többször van így, mint jól?2021. febr. 7. 17:49
3/13 anonim válasza:
Makón most jó a hagymatermés? Hogy van Pines, fáj még a lába?
4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok külföldi itt dolgozom
2021. febr. 7. 19:47
5/13 anonim válasza:
Ez valamilyen betegség ... egyik haveromnak volr... ugy csufoltuk pottyos rudi ill kalahári sivatag... nemibeteggondozoba kotott ki. Kapott rá gyogyszert aztán 2 honap nulva rendbejott... szexelned nagyo nem kéne vele....
6/13 anonim válasza:
Itthon is ugyanaz a megoldás mint odakint - elmész szépen a bőr- és nemibeteg gondozóba mert első leírásra kankónak tűnik. S utána szépen a párod is elmegy, mert át is adtad már neki.
7/13 A kérdező kommentje:
Hát amiket mondtok mind hüjeség ez nem kanko sima gomba ki szárát a fityma és fél repedt a bör enyi otthoni kezelés re lettem volna kíváncsi vagy hogy volte valki így mert mindég vissza jön hamar el kapom de most ez tovább tart amikor használtam persze már nem használom max gumiba akor a Makón ki jön ijen fura pöttyök de utána el is múlik a surlodastol jön ki érzékeny szerintem okoskodok ne írjanak mert tudom h orvoshoz kellene meni de nem akarok azért kérek itt segítséget enyi az egész
2021. febr. 7. 23:37
8/13 Cpt_Obviously válasza:
Persze mi mindenki hülye csak te vagy helikopter, ha gomba is ez már durva, de amúgy van egy kis utazód, ha nem akarsz szövődmények mej orvoshoz. Gombával is mert ez már nem a vény nélküli állapot. Hát ja ha te hűséges vagy, lehet rossz hírem van.
9/13 A kérdező kommentje:
Ki fejtenéd jobban
2021. febr. 8. 08:40
10/13 anonim válasza:
Szerintem tardiában nem kell kifejteni jobban, csináld a házipraktikáid Makón hagymával. Esetleg kérd Pines segítségét, ha már írásképtelen vagy. Gondolom ez is a tesóság esszenciája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!