Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segitökész2 kérdése:
Péniszem nagyon ki van repedezve, fáj ha fel húzom és a makkon is meg jelennek lila pöttyök, ha szexelek vele reggel, néha valami váladék folyik, ha meg nyomom és fura érzés van a húgycsőben, ha meg nyomom. Kint dolgozom és otthoni meg oldás kellene?
Figyelt kérdés
Ha lehet, olyan írjon, aki át élte vagy tudja mit beszél. Sajnos nem tudom mitől van mindig elmúlik és újra előjön. Többször van így, mint jól?2021. febr. 7. 17:49
11/13 A kérdező kommentje:
Ebből semmit nem értettem tatdiában makkom hagymával 🤣🤣
2021. márc. 18. 02:12
12/13 anonim válasza:
Nem csodálom, ez is a tesóság, vagy bástyaság esszenciája.
13/13 A kérdező kommentje:
Roszul írtam de akor sem értem mit írtál. Olvasd magad vissza
2021. márc. 24. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!