Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek nem fura a punci? büdi, szőrös,borostás, folyik?
Egyáltalán nem fura és nem büdi! Ha mégis, akkor valami fertőzésről lehet szó.
És én is imádom a szőrös puncit! Borostás inkább ne legyen.
Szóval nem kell emiatt aggódni egyáltalán.
42F
Nem büdi, ha egészséges és megfelelően tisztán van tartva. Van egy alap illata, de büdinek semmiképp sem mondanám. Alapvetően nincs bajom a szőrrel és a borostával, de a legjobb ha csupasz.
A folyás pedig megint egy kétoldalú dolog. Ha izgalmi nedv folyik belőle, az nyilván jó. Ha viszont egyéb nedv akkor ott orvosi segítség kell.
"Hát én férfiként nem nagyon szeretem a női testet"
Hát oké, ezt is el kell fogadni. De akkor neked is el kell fogadnod, hogy nem nagyon van mit keress a heteró kategóriában.
szerintem a kérdező dögkútba lefetyelt.
nem kicsit illúzióromboló....
sajnos néha előfordul.
de szerencsére csak kevesen ilyenek.
ami a fura, hogy először azt hittem igénytelenek az ilyen nők.
de általában cukorbetegek, vagy kezdődő cukorbetegek, azért van rossz szaguk, hiába tisztálkodnak rendesen.
szóval egy ilyen evolúciós jelző, ami szaggal mutatja, hogy ettől tartsd távol magad, úgymond "ne szaporodj vele" mert rossz genetika.
ugyanakkor egy másik pasinak meg éppen, hogy bejöhet a csaj szaga.
valahol olvastam, hogy minél távolabb áll tőlünk genetikailag a nő annál jobb illatúnak érezzük és a legegészségesebb utódok is jöhetnek létre.
szóval szaggal súg a természet törvénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!