Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nem vagyok ambiciózus ember az élet más területein, mert a szexben, szerelemben könnyen elérem amit akarok?
Egész jóképű vagyok, magas és vékonyabb, de ha járok edzőterembe és tartom az étrendet, akkor jön rám az izom (ősszel 195 cm/90 kg voltam). A farkam 17 cm és sosem volt még rá panasz, minden második lány dicsérte is, akikkel voltam, hogy szép vagy hogy méretileg pont tökéletes. Intelligens, értelmes, olvasott vagyok. Bár vannak tőlem okosabbak, sok ilyen embert ismerek, de voltam élőben Mensa-teszten és aszerint 120-125 az IQ-m, amivel intelligensebb vagyok az emberek 90%-ánál. A családom nem gazdag, de viszonylag jómódú, huszonévesen kaptam nem rég egy garzont, aminek az ára két harmadát ők adták nekem, a maradékot én gyűjtöttem össze.
Látjátok nem vagyok se modell, se Nobel-díjas, se milliomoscsemete, de mégis összességében egész jól állok az életben jórészt rajtam kívül álló okok miatt.
Viszont nem vagyok ambiciózus, de nagyon nem. Nem akarok menő, drága autót, nem akarnék főnök vagy vállalkozó lenni (aki sokat keres). Nem érdekel, hogy nagy házam legyen, vagy hogy évente járjak nyaralgatni. Jó nekem az alkalmazotti fizetés, ami igaz a szakmám miatt kicsit magasabb az átlagosnál, de semmi extra, amitől hátast lehetne dobni. Úgy érzem ezek nélkül is teljes életem van és a nőkkel pedig ezek nélkül is tudok ismerkedni, tényleg viszonylag könnyen találok akár helyes barátnőt, akár szexpartnert.
Komolyan érdekel vajon ezért nem vagyok-e ambiciózus, mert az alap dolgokat viszonylag könnyen megkaptam az életben? (Akár nők, akár pl lakás, tehát úgymond nincs miért tepernem, úgy érzem.)
28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!