Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet egy pasit a csúcs közelében tartani anélkül, hogy elélvezzen?
Engem egyszer egy domina 5 oraig ott tartott. A vege fele mar csak egy-ket huzas kellett h kozel keruljek. Es a vegen csak egy-egy vagy fel huzas es mikor kettot huzott rajta elelveztem. Fantasztikus volt.
25/F
van egy hatalmas nagy hátránya ennek. Unalmas tud lenni. Én is megtanultam nagyon nagyon nehezen, hogy visszatartsam magam és elhúzzam az aktust, de emiatt kezdett unalmas is lenni, hiszen nem tudtam csak elengedni magam és átadni az élvezetnek a testemet, folyton kordában kellett tartanom magam.
Szóval húzhatod a pasi agyát, szép lassan kínozhatod, de azért ügyelj arra, hogy ne legyen unalmas neki, mert akkor nem fogja élvezni
Nem volt ilyenben részem de ki próbálnám
f28
Egy barátom felesége lovagolt rajtam, mikor leállítottam őt. Egy pici csepp távozott, de nem élveztem el. Soha többé nem jött így össze. Mondtam is a lánynak, hogy mi a helyzet, meg is dicsért, mert tudtuk folytatni! Egészségügyi dolgozótól igen nagy bóknak vettem.
A férjének is jobb volt, több képet tudott készíteni.
Valaki nem szeretne engem lekötözni és így játszani velem?:D
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!