Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez vajon orgazmus?
Figyelt kérdés
Maszti közben a hasamban feszülő érzést érzek, a lélegzetvételem felgyorsul, egyre intenzívebb érzésem lesz lesz. Alapvetően nagyon jó érzés... Aztán ez kb fél perc múlva abbamarad. Utána megnyugszom.
Ez orgazmus lenne? Vagy csak az odavezető út? Mert nagyon jó érzés, de nem érzem annyira elsöprő, mindennél jobb gyönyörnek, mint ahogy azt egy orgazmusról írják.
N
2021. márc. 9. 22:14
1/8 anonim válasza:
Ez nem az . Ha orgazmusod lesz tudni fogod
2/8 anonim válasza:
Ha kételkedsz benne az még nem orgazmus
3/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt hallottam már, hogy ha nem biztos benne az ember, akkor nem is az...Viszont akkor nem tudom, mit tudnék tenni, hogy ne maradjon abba az érzés? Másnak is abbamarad aztán visszajön? Úgy tudtam egyre fokozódnia kellene...
2021. márc. 9. 22:19
4/8 anonim válasza:
Nem az, de jó úton haladsz felé csak ne görcsölj rá. Ne magad megfigyelésére összpontosítsd hanem csak engedd el magad és élvezd - jönni fog az magától, de ha kergeted akkor soha. Orgazmus mint pillangó a réten, ha kézzel-lábbal hadonászva szaladsz utána elreppen, ha csak gyönyörködsz benne akkor előbb-utóbb a te virágodra is alábbszáll.
5/8 anonim válasza:
Velem is ugyan ez a helyzet, mint amit leírtál. Felizgulok, masztizok, aztán jön az érzés, de mégsem olyan hű de milyen nagy dolog. Sosem tudom eldönteni hogy akkor ez most az volt-e vagy nem.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nálad ennyi egyelöre. Becsüld meg ezt is és gyakorold szorgalmasan. Lesz még jobb is!
7/8 anonim válasza:
Nem, ez nem az volt. Kipróbálhatod, hogy a kádban befekszel a csap alá, és vízsugarat engedsz a csiklódra. Én is így kezdtem.
8/8 anonim válasza:
Az igazi orgazmus az lesz, amikor az egesz testedben erzed es par masodpercig/percig az agyad is kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!