Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Zuhanyrozsaval masztiztatok már? Hogyan szoktátok csinálni?? Az izgatás részét? Állva vagy ülve szoktatok?
Figyelt kérdés
Hány évesen csináltátok vele először?2021. márc. 9. 21:21
1/10 anonim válasza:
Ülve? Nincs szék a tusolóban :) Próba volt, de nem nyújt elég intenzív ingert, bár van aki esküszik rá.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszodat
2021. márc. 9. 21:37
3/10 anonim válasza:
Próbáltam már, de sok vizet elpazarlok feleslegesen így zuhanyrozsaval nem szoktam.
Privátot NE írjatok.
4/10 A kérdező kommentje:
Koszonom
2021. márc. 9. 22:11
5/10 anonim válasza:
Nekem se jött be, egyrészt mert nem akarok pocsekolni a vízzel ennyire, másrészt nem olyan jó érzés.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2021. márc. 10. 06:17
7/10 anonim válasza:
Próbáltam, picit bizserget de nem az igazi
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2021. márc. 10. 16:56
9/10 anonim válasza:
Nekem az első azzal volt és azt hittem nagyon jó volt, azóta rájöttem hogy van ennél jobb
10/10 Ozmi válasza:
A mai napig szoktam vele masztizni, én letekerem a rózsát és csak simán a vízsugárral, tök izgi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!