Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriás f@rkú férfi társaim és szerencsés barátnők, nektek mi a tapasztalatotok?
Fontos: Nem felvágás vagy keménykedés ez a kérdés, most tekintsünk el attól, hogy nem mindenki részesül ilyen isteni áldásban. Más kérdések foglalkoznak már ezzel...
Kérdés: Veletek is sokszor előfordul, hogy a párotok fájdalmasnak találja az együttlétet és sokszor szól, hogy álljatok meg? Eddig amit észrevettem, hogy leggyakrabban kutyapózban mikor bestiális ütemmel döngetem a szerelmem következik be a kötelező pihenő és kisebb vita, de több pózról még nincs tapasztalatom.
Akik hasonló nagy mérettel rendelkeznek, mint az én 12,5 cm hosszú szerszámom, ők mit figyeltek meg, melyik pózzal kell vigyázni, melyik kellemes mindkét félnek?
Minden segítséget zöld pacsival díjazok!
Épp ezért szereti sok lány, ha ő van felül. Nekem volt aki bevallotta, így tudja szabályozni a behatolás mértékét.
A gumi óvszerrel is gond van, mert nem nagyon lehet ráhúzni, annyira feszül, szűk rajta. Legalábbis az átlagos boltiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!