Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Puncs.hu tapasztalatok férfi szemmel?
Sokan teljesen tévesen használják az oldalt, beregisztrál Sugar Mommyként azért mert gyerekét egyedül nevelő anyuka, megjelöli, hogy mekkora összeggel támogatná a kiszemeltet és pislog, mint hal a szatyorban már akkor, amikor neki kéne kifizetni a kávézóban a számlát. A normálisabbja elröhögi, de a többség felhúzza az orrát.
De az tök természetes nekik, hogy 30-as, néha 40-es anyuciként 25 éves, kidolgozott testű sportoló srác randira hívja őket... Még ott sem gondolkoznak el rajta, hogy ők rontottak el valamit regisztrációkor...
A sugarbaby-kből három kategória van a puncson. A profi prostik akik úgy vannak vele futnak az oldalon is egy kört, hátha találnak valami pénzes lúzert akit le tudnak húzni állandóra is. A világtól elszállt fruskák akik milliókról álmodnak havonta, de persze a pasi az legyen ám sportos, jóképű, és max. 40 éves. Meg a reálisak - na belőlük van a legkevesebb.
Sugarmommy meg ahogy az #1-es írta, azokból 18-30-as nőket ne nagyon várj, ők megoldják a pasizást a nélkül is hogy fizetnének érte.
Én már régota fennt vagyok!Sok rosszlanyok.hu-s lány van fennt,akik 40ezerért elvállalnak sok mindent!Akik milliókat akarnak azokkal nem szabad szóba állni se!Én hál isten megtaláltam azt a lányt(20éves) aki minden igenyemnek megfelel,a teste,az arca tökeletes!
Sok lánnyal beszéltem puncsról,volt aki azt mesélte sok pasi nagyon bunkó velük szemben,van olyan gazdag pasi aki azért fizet a lánxoknak hogy szadizza őket!Azért az már gáz szerintem,nem állatok ezek a szép lányok,hogy agyon kell verni őket
7
Azért azok a lányok is megérnek egy misét akik belemennek.
9
Ős is bűnösök, nem csak akik igénybe veszik. Mindenki bűnös a dologban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!