Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óriás f@rkú férfi társaim és szerencsés barátnők, nektek mi a tapasztalatotok?
Fontos: Nem felvágás vagy keménykedés ez a kérdés, most tekintsünk el attól, hogy nem mindenki részesül ilyen isteni áldásban. Más kérdések foglalkoznak már ezzel...
Kérdés: Veletek is sokszor előfordul, hogy a párotok fájdalmasnak találja az együttlétet és sokszor szól, hogy álljatok meg? Eddig amit észrevettem, hogy leggyakrabban kutyapózban mikor bestiális ütemmel döngetem a szerelmem következik be a kötelező pihenő és kisebb vita, de több pózról még nincs tapasztalatom.
Akik hasonló nagy mérettel rendelkeznek, mint az én 12,5 cm hosszú szerszámom, ők mit figyeltek meg, melyik pózzal kell vigyázni, melyik kellemes mindkét félnek?
Minden segítséget zöld pacsival díjazok!
"Nem felvágás vagy keménykedés ez a kérdés, most tekintsünk el attól, hogy nem mindenki részesül ilyen isteni áldásban. "
Te sem részesültél ilyen isteni áldásban. Sőt az átlagosnak is az alsó határát karcolod a 12.5 centiddel....
De ha már feltettem a kérdést válaszolok:
Pozitív:
Több féle poz is szóba jöhet
Szopás közben barátnőmnek van hely kézi munkára
Negatív:
Óvatosnak kell lenni
Tudni kell használni
Soha nem tudod meg milyen érzés tövig nyomni
Baratno vagyok, a paromnak 19 de voltam mar nagyobbal, valamint tobb ugyanekkoraval. A legelso egyuttlet vele fajt, bar akkor kb mindenkivel fajt volna, mert regen szexeltem elotte. Meglepo modon a lovaglo az, ahol nekem nem faj, ha tovig megy, hanem nekem is a kutya, de az is csak akkor, ha nem vagyok kelloen felizgulva agyban es pl ezzel a pozzal inditunk es valamiert egybol tovig rakna be durvabban.
De ha "aranyosan" kezdi akkor 2-3 perc mulva johet a durvabb is, nem faj. Minden mas poz meg ezzel, vagy ennel nagyobb merettel a legjobb szamomra.
Két opció van:
A, A kérdező csak ironizált, ezért írta hogy 12,5 cm
B, elírta és 22,5 akart lenni.
Gondolom inkább az első mivel erre utal a megfogalmazás stílusa, baromi ritka is az ekkora fax, ráadásul ki meri le fél cm pontossággal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!