Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Óriás f@rkú férfi társaim és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Óriás f@rkú férfi társaim és szerencsés barátnők, nektek mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés

Fontos: Nem felvágás vagy keménykedés ez a kérdés, most tekintsünk el attól, hogy nem mindenki részesül ilyen isteni áldásban. Más kérdések foglalkoznak már ezzel...

Kérdés: Veletek is sokszor előfordul, hogy a párotok fájdalmasnak találja az együttlétet és sokszor szól, hogy álljatok meg? Eddig amit észrevettem, hogy leggyakrabban kutyapózban mikor bestiális ütemmel döngetem a szerelmem következik be a kötelező pihenő és kisebb vita, de több pózról még nincs tapasztalatom.

Akik hasonló nagy mérettel rendelkeznek, mint az én 12,5 cm hosszú szerszámom, ők mit figyeltek meg, melyik pózzal kell vigyázni, melyik kellemes mindkét félnek?

Minden segítséget zöld pacsival díjazok!

2021. márc. 31. 11:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%
Rohadtul nem nevezném ezt áldásnak és a csajt se szerencsésnek
2021. márc. 31. 12:23
 12/24 anonim ***** válasza:
#10 egy alapos popsi nyalás és sok sikosító :D
2021. márc. 31. 12:23
 13/24 anonim ***** válasza:
57%

"Nem felvágás vagy keménykedés ez a kérdés, most tekintsünk el attól, hogy nem mindenki részesül ilyen isteni áldásban. "

Te sem részesültél ilyen isteni áldásban. Sőt az átlagosnak is az alsó határát karcolod a 12.5 centiddel....

De ha már feltettem a kérdést válaszolok:

Pozitív:

Több féle poz is szóba jöhet

Szopás közben barátnőmnek van hely kézi munkára

Negatív:

Óvatosnak kell lenni

Tudni kell használni

Soha nem tudod meg milyen érzés tövig nyomni

2021. márc. 31. 12:28
 14/24 anonim ***** válasza:
76%
Neked egyáltalán nem nevezhető hosszúnak. Kicsit elvagy távolva
2021. márc. 31. 12:32
 15/24 anonim ***** válasza:
*tájolva
2021. márc. 31. 12:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Baratno vagyok, a paromnak 19 de voltam mar nagyobbal, valamint tobb ugyanekkoraval. A legelso egyuttlet vele fajt, bar akkor kb mindenkivel fajt volna, mert regen szexeltem elotte. Meglepo modon a lovaglo az, ahol nekem nem faj, ha tovig megy, hanem nekem is a kutya, de az is csak akkor, ha nem vagyok kelloen felizgulva agyban es pl ezzel a pozzal inditunk es valamiert egybol tovig rakna be durvabban.

De ha "aranyosan" kezdi akkor 2-3 perc mulva johet a durvabb is, nem faj. Minden mas poz meg ezzel, vagy ennel nagyobb merettel a legjobb szamomra.

2021. márc. 31. 12:48
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok, most olvasom az otos valaszat. Annyival ki szeretnem egesziteni, hogy ez csak akkor lehet jo tipp, ha a baratnod tobbszor el tud menni egymas utan. En sajnos az esetek tobbsegeben nem, es orgazmus utan, az izgalmi allapot csokkenesevel mar nem nedvesedem annyira, a huvelyem is rovidebb lesz, tehat nekem inkabb utana, mint elotte lenne fajdalmasabb az egyuttlet.
2021. márc. 31. 12:54
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Barátomnak 18 centi, elég vastag, és szinte mindig fáj, akármennyire is vagyok nedvesnés akármilyen a póz. Szerencsére vannak alkalmak, amikor ez a fájdalom még jó érzés is oda, vagy egyáltalán nem fáj, olyankor nagyokat szoktam menni, de amúgy ja, nem igazán áldás egy ekkora farok, főleg egy szűk punci mellé. Neki sokkal több szex kell, nekem meg ritkán van ténylegesen kedvem hozzá, most faroktól függetlenül, viszont nehéz így az ő kedvéért lenyomni egy gyors menetet.
2021. márc. 31. 13:41
 19/24 anonim ***** válasza:
73%
Nekem 17/5 kb. de még egy csajnak sem volt gondja vele pedig, azt mondják hogy átlagtól nagyobb, és kő kemény szokott lenni, ha a csaj nagyon szexi, és izgató! Volt olyan csaj akinél azt hittem még szűz, és olyan szűk hogy nem megy be, de kis óvatossággal odafigyeléssel nagyon élvezte, és folytatást is kért tőlem. Több csaj is volt akit szerelmesre dugtam. Volt olyan csaj is, akivel reggel 8.-tól du. 4.-ig szexeltünk, és annyira élvezte, hogy este már SMS-ben ismétlést kért minél hamarább!
2021. márc. 31. 13:51
 20/24 anonim ***** válasza:
76%

Két opció van:

A, A kérdező csak ironizált, ezért írta hogy 12,5 cm

B, elírta és 22,5 akart lenni.

Gondolom inkább az első mivel erre utal a megfogalmazás stílusa, baromi ritka is az ekkora fax, ráadásul ki meri le fél cm pontossággal...

2021. márc. 31. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!