Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívánom úgy a párom. Mi lehet a baj?
Ez igen! Kérjük a múlt századot a múlt században hagyni.
Mellesleg, ha már összeházasodtak és akkor kezdenek szexelni ugyanúgy kiégnek ennyi idö alatt, és akkor már házasok, tehát jöhet a válás vagy egy szexuálisan kiégett házasság? Összeházasodtak feleslegesen. Tudom a házasság nem csak a szexröl szól, söt! Viszont szerves és elengedhetetlen része. Jó szex nélkül jön a házasságtörés. Megint csak gratulálok!
Régen aki összeházasodott el sem válhatott, társadalmilag nem volt elfogadott. Ennek a másik nagy hátránya, hogy házasság után olyan volt a szex amilyen, kinek mi jutott alapon. Meg merem kockáztatni, hogy amíg a szex annyira "kriminalizálva" volt, addig a háziasszonyok jó része azt sem tudta mi az az orgazmus. Mondhatni a maszturbálás sem volt elfogadott, tehát nem ismerted a saját testedet sem. Látható is a hozzáállás azokhoz, akik többekkel is szexeltek, ki volt kiáltva cédának, és hasonlóknak.
A mai világban szerintem is túlzásba viszik az össze-vissza szexelést, ráadásul kendözetlenül, régen el kellett bújni hozzá. Sokan sajnos a kielégülésüket helyezik elötérbe, és ez alapján választanak párt, és késöbb derül ki, hogy nem tudnak hosszútávon jól kijönni egymással.
Nem gondolom, hogy régen több boldog házasság volt mint ma, csak ma elfogadott a válás, régen nem volt az. Nagy volt az egyházi nyomás, mert nagyobb befolyása volt a hétköznapokra, és ezzel rengeteg felesleges szabályt kellett betartani, rengeteg ember életét már gyerekkortól megnyomorították. Vegyük csak a melegek helyzetét, vagy akár az inkvizíciót, boszorkányégetéseket. Bizony az ugyanaz az egyház, amelyik a boldog mennybe jutást hirdette, persze szigorú feltételekhez kötötten. Mondhatni ök osztották az üdvözülést, bünbocsánatot, mindamellett hogy az ö köreikböl is gyakran kerülnek ki súlyos bünöket elkövetök, pl pedofil papok, akik valószínüleg a cölibátus miatt fanyalodnak egy idö után erre.
Mélyen vallásosak házasság utáni szexuális élete is eléggé korlátolt lehet, mert eleve olyan szabályrendszerben nönek fel, ahol pl "Istennek nem tetszö" dolog akár egy orális szex, marad a misszionárius póz. Emellett gondolom a mindennapi, vagy napi többszöri alkalom is már pajzánság.
Szerintem valahol a kettö között lenne ideális a helyzet, nem gondolom, hogy házasságig kell várni a szexszel, de nem ártana több étéket tulajdonítani neki. A régi udvarlási szokásokat én is hiányolom, egyre kevesebb a tisztelet az emberekben.
A kérdésedre válaszolva, igen lehet, hogy a fogamzásgátló tabi miatt csökkent a libidód.
Velem is volt amikor 19 évesen lefeküdtem a mostani férjemmel és elkezdtem szedni a fogamzásgátló tablettát.
Nemhogy őt nem kívántam, még magamat sem.
Se semmit ami szexxel kapcsolatos.
Szerintem kérj másik tablettát, hátha segít neked.
Nekem a váltás, visszahozta a libidómat és azóta sem múlt el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!