Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kívánom a szexet mostanában. Már már terrorizálom a párom! Más is volt már így?
Figyelt kérdés
Ahogy felkelek reggel, már nézem, hogy a párom fent van-e és más veszem is a kezembe a péniszét. Egész nap ezen jár az eszem, néha magamhoz is nyúlok. A tegnap szexeltünk, ma délben önkielégítettem és már alig várom, hogy a párom haza érjen. Szegényt sokszor a tusoló alatt is elkezdem kényeztetni, aminek persze szex a vége. Nem mintha ellene lenne, de kezdi úgy érezni, hogy valamit nem csinál jól és nem elegülök ki. Pedig van orgazmusom, de egyszerűen vágyom rá. Öt éve vagyunk együtt, eddig is rendszeresen szeretkeztünk, de ilyen szex 'éhségem' sosem volt. Egész nap bizsergek. Más is szokott így lenni?2020. júl. 15. 14:14
1/11 anonim válasza:
A kérdés valójában az, hogy ő bírja? Ha neki is jó így, akkor nincs ezzel gond :)
Egyébként hány évesek vagytok?
2/11 A kérdező kommentje:
Én 25, ő 26. Bírja, élvezi is. Ám van olyan, hogy mondja, hogy fáradt, nehéz napja volt. De végül ő is akarja. Nem akarom azt éreztetni vele, hogy nem elégít ki. Egyszerűen sokat akarom. Nem tudom megmagyarázni.
2020. júl. 15. 14:18
3/11 anonim válasza:
Nincs ezzel akkor semmi gond :) Érezzétek jól egymást :)
4/11 anonim válasza:
Most ez van veled, ha jó mind a kettőtöknek, akkor fasza minden! 👌
100-szor jobb ez a verzió, mint a másik... (mikor semmi nincs)
F
5/11 anonim válasza:
Csak hagy hogy néha ő kezdeményezze. Nekem volt egy ilyen időszak, hogy kb mindig én nyomultam, és egy idő után megunta ,hogy nem ő “cserkész” be engem, és elutasítóvá vált. Amióta inkább ő kezdeményezi sokkal többet csináljuk.
6/11 anonim válasza:
Felvilágosultabb párok ilyenkor szereznek egy házibarátot.
7/11 anonim válasza:
6: Ugye nem gond, ha lepontozlak... "felvilágosultak"... Azok.
8/11 anonim válasza:
#7: Nem gond, éld ki a frusztráltságod rajtam! Tombolj!!!4!
9/11 anonim válasza:
Időnként van ilyen időszak az ember életében.
10/11 anonim válasza:
Ezzel en is igy vagyok,Kerdezo,csak az en pasim heti 1x akarja. Igy tobb szeretot futtatok egyszerre. Mar annyira rakattantam a tobbi pasira,h unnam a pasim minden nap. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!