Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha már nem kívánom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha már nem kívánom a párom?

Figyelt kérdés

Fél éve vagyunk együtt, de eléggé rossz a szexuális életünk. Szex terén mindent nekem kell tennem, mindig én vagyok felül, és mindig kielégítem szájjal. Én hüvelyi úton nem tudok elmenni, a párom tudja is, de közölte hogy ő nem szereti ha neki kell orálisan kényeztetni. Néha rá veszi magát, de fél év alatt egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt.

Tiszta vagyok lent, mondta, hogy korábbi rossz tapasztalat miatt nem szereti csinálni.

Viszont én ezt eléggé egyoldalúnak érzem, hogy mindig én teszek mindent ilyen téren.

19/L

2021. márc. 23. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Lapátra vele 🤷‍♂️
2021. márc. 23. 19:54
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
kuka
2021. márc. 23. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Sok jót nem jósolhatok eme formában.

Jobban jársz ha lezárod ezt a kapcsolatot és keresel egy újat aki odafigyel rád.

Amiért mindjárt elítélnek engem: keress egy alkalmi partnert ha máshogy nem megy vagy nem akarod ezt lezárni.

2021. márc. 23. 20:18
 4/10 anonim válasza:
58%
Sajnos egyetértek az előzőekkel. Ezért is veszélyes a korai szexuális élet. Mert a többiek... Sajnos már én is hallgattam ezt az akkori páromtól. Ez felvett egy másik filozófiai kérdést is. Ha a tinik korán kezdik a szexet képtelenek lesznek egy normális párkapcsolatra? Na, eltértem a témától. De lehet, hogy ezért kevesebb a párkapcsolat? Szakítanak, mert már nem jó a szex. ( ilyenkor természetes a szakítás.) Egy húsz éves már egy negyvenes nem működő is tud lenni, mert ezen a téren már annyit tapasztal, hogy már kiéget. Másrészt, ha nem szereti csinálni a rossz tapasztalat véget. Hát ez duma. Aki azt mondja képtelen rá, sokszor azt értik ez alatt, hogy veled vagyok képtelen rá. Inkább keresnek alkalmi partnert, mert ehhez vannak szokva, na ott megy. ( Sajnos saját tapasztalat, ezt én is megkaptam.) Egy kicsit aktiválja magát, nem is akarja. Jajj ezért, meg azért nem aktiválom magam akármi is jön utána csak duma. Valamit megtanultam az életben. Ha valamit úgy érzel, akkor az úgy is van. Vagy engedsz a másiknak, hogy valamit beléd beszéljen, vagy hiszel magadnak. Sok év után majd látod, igazad volt. Egyik önismereti csoportba is ez volt a téma. Ha valamit érzel, az igaz számodra. Érzéseink egyfajta figyelmeztetés is tud lenni. Higgyél már saját magadnak. Mert ha nem akkor majd mások fogják megmondani, mit is gondolj, és higgyél. Na megint sikerült eltérni a témától.
2021. márc. 23. 20:30
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Szakíts.
2021. márc. 23. 20:33
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Sokáig nem fog tartani ez a kapcsolat, akkor meg ne húzd az időt. Lépj
2021. márc. 23. 20:44
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Szakíts. A pasid egy önző fax, csak magával törődik, NEM fog változni idővel sem. A szex, az erotika túl jó dolog ahhoz hogy neked csak a boldogtalanság jusson belőle. Pláne 19 évesen vagy még túl fiatal ahhoz, hogy beleragadj egy sz.r kapcsolatba (gondolom nem csak az ágyban önző a fickód hanem a mindennapokban is akaratos).
2021. márc. 23. 21:25
 8/10 anonim ***** válasza:
76%
Vége, jobbat és figyelmesebbet érdemelsz! Előtted az Élet és pasik egész hada.:) Hidd el, találkozni fogsz majd egy olyan sráccal, akinek a Te élvezeted, örömöd lesz az elsődleges és érteni fogja a dolgát! Fel a fejjel, de ezt a mostani pasit szerintem dobd ki!
2021. márc. 23. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem kívánod a párod, akkor már te magad is tudod mit fogsz tenni.
2021. márc. 23. 21:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz egy olyan "kapcsolattól", ahol már a szex sem működik? Abszolút vége, soha nem is volt az igazi.

Ez a korábbi rossz tapasztalat pedig mese habbal. Nyilván más oka van...

2021. márc. 23. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!