Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroként ez nagyon gáz?
Igazából ha szedi a hormonokat, és át lett operálva mindenhol, akkor technikailag nő, és valószínűleg ő így is hivatkozik magára. Ha ő így a műtétek meg minden után egy heteroszexuális nő, akkor nincs vele semmi baj, hiszen ma már nem férfi hiába az a biológiai neme. 99% hogy ugyan úgy él ő is nemi életet mint bárki más heteroszexuális nő, szóval nem kell ezt ennyire nagy dobra verni.
Én fordított esetben, ha lenne egy transz férfi aki már teljes mértékben átesett a nemátalakító műtéten és mondjuk nagyon tetszik nekem, akkor csak amiatt mert korábban nő volt, nem utasítanám vissza.
"Viszont van egy csaj akit egy pár hete követek minden platformon és az a tipikus úristen mit nem adnék érte eset.."
A nők vonzanak, és róla is azt hitted, hogy nő, azért vonzott. Ennyi, nincs ezzel semmi baj, nyugi! 🙂
Nem gáz, lehet kakukktojás a fészekben amit nem veszel egyből észre. Jártam már hasonlóan, kívülről full nő. Még smároltam is vele, de amikor kiderült a turpisság akkor hanyagoltam a dolgot. Ettől még nem gondolom magam melegnek mert nem tudtam hogy pasi (mondhatta volna előre is), nőként tetszett meg csak éppen nem volt az.
Egyébként a te dolgod, ha téged nem zavar a műtött cuccos akkor megdugod, ha zavar akkor meg nem. Ezt neked kell eldöntened nem nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!