Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroként mennyire gyakori az olyan álom, hogy másnak vered a péniszét? Mit jelenthet? Vannak itt álomfejtők?
De ez ugye nem nem szarkazmus?
Kérlek ne vicceljük akármennyire is fura a kérdés.
Érdekes az emberi agy, és ezen belül az álom is.
Állítólag mindenki az aminek gondolja magát, sokan pl szopnak vagy kipróbálták de attól még heterók.
Nemrég pont egy hölgy mondta itt, hogy "egy férfi fasszal a szájában nem mondja magáról, hogy heteró"- ez vicces volt mondjuk igaz is lehet.
De talán ennek a bekategórizálásnak sincs semmi értelme, hogy valaki enyhe, vagy bi stb..
Nem hallottam még róla, de szerintem az égvilágon semmilyen jelentéssel nem bír egyébként az álmod :D
Az agyunk tényleg roppant érdekesen működik. Nekem általában a nap folyamán látott érdekes dolgokat összerakja egy katyvasszá álmomban.
És én sem látom sok bekategorizálásban az értelmet. Habár nyilván az ember szeretne valahová, valamilyen konkrét kategóriába tartozni sok téren, de szerintem nem kell mindent beskatulyázni. Úgysincs mindenre kielégítő fogalom, és ez picit el is rontja az egészet.
látens ratyi vagy. pff ennyi :)) Heteronak eszébe SE Jut ilyen!
na +fejtettem az álmod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!