Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a partnerembe szerettem bele, vagy a szexbe, abba, amit kaptam tőle? Hogy melyik hiányzik?
Tévedsz kedves 2 válaszoló.
A szexbe is bele tud szeretni. Mindenkinek mást jelent a szeretet amúgyis.
És onnan tudhatod hogy megnézed a reakcióid mi folyik magadban mikor szóba jön az akivel lefeküdtél..mi ugrik be elsőnek ami hiányzik vagy amire vágysz? ő, mint ember vagy mint a szex vele?
Köszönöm az itteni és privátban írt kérdéseket is.
Szexkapcsolatban voltunk. De olyan volt vele a szex, mint még mással nem.
Inkább csak szex-viszonylatban hiányzik. Azt hiszem.
Viszont mióta vége, kívánom a szexet, de egyszerűen nem tudok mással lefeküdni, képtelen vagyok.
Nekem fordítva volt.
Érzelmi kapcsolatnak indult, de szexuálisan nagyon egymásra voltunk kattanva, mint a nyulak, órákon át.
Az elején jó volt, de néhány hónap után feltűnt, hogy cagy felületes beszélgetés van, vagy szex, más nincs.
Atán elutaztam pár hétre, nem tudtunk szexeli.
És bizony-bizony kiderüt, hogy nincs közös érdeklődés, csak udvarias beszélgetsére futja.
Szakítottam vele, mert a szex önmagában (nekem) kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!