Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi történik egy dom-szub...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik egy dom-szub kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Érdekel a téma, de még nem nagyon találkoztam vele. Tudom mindenki másképp éli meg, de nagyon érdekelne, hogy mit csinál egy dom mit egy sub.

Azt mások kérdéseiből kiderítettem, hogy jellemzően az alárendelt szerep és a megalázás amit a subok szeretnek. Hogyan aláz meg egy dom egy szubot? Miként lesz a szub alárendelt? Egy dom mit vár el egy szubtól? Egy szub a domtól? Inkább gyakorlati példák lennének jók, nem csak elméleti foglalmak.

2021. márc. 30. 11:49
 1/3 anonim ***** válasza:
88%
smpixie, ashrak - itt olvasgass. Nem sok értelme van "gyakorlati" példának, mert ami egy adott viszonylatban két ember között okés és helyes, az máshol egyáltalán nem biztos hogy "alkalmazható"
2021. márc. 30. 12:00
 2/3 anonim ***** válasza:

hát ez nagyon ember függő, meg pár függő

nekem volt partnerem, de nem éltünk együtt, szóval ilyen téren nem sokat tudok mondani

bár a kulcsszavakhoz odaírtad a szado-mazot, engem inkább a fölé-alárendelt kapcsolat izgat, a 3 ág közül a fájdalom okozás a legkevésbé

erotikus téren izgat, vagy azon túl is ez a dolog?

ha szeretnél beszélni erről írj privátban

2021. márc. 30. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A domon és legfőképp a szubon múlik, hogy mi fér bele egy-egy ilyen kapcsolatba.

Nincs minden kapcsolatban jelen az alázás, vagy az irányítás, vagy a komolyabb fájdalom okozása. Ez mind azon múlik, hogy a szub milyen típusú, mi az, ami számára izgató és örömet okoz neki.

2021. márc. 30. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!