Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit hazudnak a férfiak?Lányok volt már veletek olyan hogy szex előtt szóba került a pasi mérete aztán szexnél derült ki hogy igazából kisebb neki? Es ha igen mekkorát állított és kb mekkora lehetett neki?
Farokról nem hazudott egyik sem, mert nem került szóba. Olyan viszont volt, mikor naív kis tini voltam, hogy előadta ő mekkora szexállat, meg volt többesben és úgy kielégít, hogy oda, meg vissza leszek.
Kezdjük ott, hogy a csiklómat se tudta megtalálni és félénk is volt az ágyban...annyira elment a kedvem az egésztől, hogy a végén meg sem történt az aktus.
Senki nem fogja centivel méregetni a fаszod, ha odakerül a dolog.
Nekem átlagos vagy kicsivel az átlag feletti. Én azt szoktam mondani, ha viccelek, hogy hát, nem túl nagy. Aztán szokott jönni a meglepetés, hogy azért jó az.
Ha komolyan megkérdezik, azt szoktam mondani, nincs nagy, de panasz még nem volt rá.
Amúgy, én világ életemben azt hittem, kicsi van nekem, de az idő azt mutatta meg, hogy van, akinek már ez is fájt, ha tövig ment. Szóval, valahol kicsivel az átlag felett vagyok, de mégsem nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!