Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tüsszögök mindig, mikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tüsszögök mindig, mikor kanos leszek ? "Szerencsére" csak egy-kettőt, de sokszor zavar.

Figyelt kérdés
Bár van lány aki szerint ez cuki :D

2021. márc. 29. 00:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Tudat alatt kondicionálódott rossz szokás, semmi testi, biokémiai oka nincs. Majd elmúlik.
2021. márc. 29. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindig tüsszögsz, vagy ez csak néha fordul elő?

Nem lehet, hogy csak véletlen?

2021. márc. 29. 00:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Valóban nem mindig, de legtöbbször igen, viszont csak a felállás elején, aztán szerencsére semmi
2021. márc. 29. 00:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Haha én olyan ismertem aki élvezés után csinálta. Jópofa, nincs ezzel baj. Az okát nem tudom, valószínűleg inkább pszichés dolog mintsem fizikai
2021. márc. 29. 00:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális. Mivel az orgazmus és maga a szexuális vágy hatalmas funkcióval szolgál az ember számára, elég sok szervünk működését (vagy alulműködését) befolyásolja. Én nem értek egyet az előző hozzászólókkal, miszerint pszichikai okai vannak. Sokkal valószínűbb a neurológiai háttér, orgazmus után pedig mechanikai inger hatására aktiválódó tüsszentési reflex. Szexuális inger hatására megnő a vérnyomás, nem kizárólag csak az evidens szervekben, hanem az orrüregben is. Így ez képes orrfolyást, orrdugulást, tüsszentést okozni.

Nézzük csak meg a további 'mellékhatásait' a szexnek (orgazmusnak):

- viszketés (egyeseknél)

- megnövekedett étvágy

- érzelmek: boldogság, nevetés, sírás, remegés stb.

- pisi, kaki inger

- fejfájás

- egyéb rohadt érdekes reakciók, amelyeket megtapasztalnak az emberek

2021. márc. 29. 01:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!