Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/24 anonim válasza:
Eddig mindkét volt párom szexelt velem mikor megvolt.
3/24 anonim válasza:
Olyankor élvezi a legjobban. Naná ... nem hagynàm ki
4/24 anonim válasza:
Nem szívesen de történt már ilyen. Nem szólt, hogy idő van én meg hát honnan tudjam , nem figyelek ilyesmire. Csak fura volt mintha jobban nedves lenne és mikor kivettem láttam, hogy hát itt a mikulás.
Rafinált volt, mert ilyenkor jobban kívánja a szexet. Bár gondolom mindegyik nő.
6/24 anonim válasza:
Azért is van rajta még 2 lyuk!
7/24 anonim válasza:
Miért ne? Neki sokkal jobb akkor. Nem fáj annyira a hasa, jobban is akarja a szexet. Nyilván orál ilyenkor kilőve, de engem úgy igazán nem érdekel. Megfürdünk utána és kész
9/24 anonim válasza:
Meglepődve olvasom a sorokat , azt gondoltam velünk van a baj, hogy ilyenkor is baszunk mint a nyulak de megnyugodtam, hogy ez tök rendbe van. Sose mertem erről senkivel se beszélni. Ezek után szentségtörés lenne kihagyni a szexet ilyenkor.
10/24 anonim válasza:
Engem még jóízűen ki is nyal a pasim olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!