Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2f 1l szerelőkkel?
Fiúk, volt már, hogy szerelőként összejöttetek hármasra egy lánnyal?
Lányok is írhatnak, ha így voltak szerelőkkel.
Hogy történt? Mit szereltetek? Hogy lett hármas szex belőle?
Felajánlkoztak már szerelők ingyen javitásokra..
Én nem tudom a kettőt összetenni.
Vagy szerelnek es kifizetem, vagy szexkapcsolat van.
Képtelen vagyok keverni a kettőt.
Privre. Ugy kell elkepzelni, hogy eleve ismerek ffiakat akik meg akarnanak kapni. De én eleve nem adom magam.
De tartjuk a kapcsolatot beszelgetunk hetkoznapi dolgokrol mert ugye ismerős amugyis. Akár csak netrol random. De soha nem hivom fel magamhoz sem őket, mert azért a baráti kapcsolatnál nem tartunk. Vagy amugysem.
Es amikor veletlen pont olyanokrol beszélek (abszolut csak ugy, cél nélkul megemlitem), hogy a kecoban ez az nem jo, vagy amaz elromlott, rögtön kapom ezeket hogy feljönne szívesen. Segit. Meg akarnak javitani mindent amit csak lehet..
Egy rakat ilyen "szent segitokesz" "ingyen" festőm, lakatosom, mosogépszerelőm, meg mindenem van. akik ezzel akarnak engedélyt kapni a belépéshez a magánszféràmba, meg bármibe..
Plusz volt akivel egyutt is voltam de offoltam, de érdekes ő is csak javitani akar jönni minden hátso szándék nélkül persze.
*6.voltam
Es inkább hivok teljesen idegen szakembert es kifizetem.
Meg van kulon szexre is kapcsolatom ahol nem kell a pasinak pl csap alatt gebednie sem a szexért tőlem.
A kérdés nem a piszkos anyagiakra vonatkozik, hanem pl. két jófej szerelő flörtöl a fehérmájú háziasszonnyal, vagy ha irodában szerelnek, akkor az egyik kolleginával és ennek az elsz a vége, hogy adott idő múlva egy hármas kerekedik ki, mindenfajta ellenszolgáltatást nélkülözve.
Szerelők is írhatnak, ha volt szerencséjük ilyen bevállalós hölgyhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!