Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2f 1l szerelőkkel?
Figyelt kérdés
Fiúk, volt már, hogy szerelőként összejöttetek hármasra egy lánnyal?
Lányok is írhatnak, ha így voltak szerelőkkel.
Hogy történt? Mit szereltetek? Hogy lett hármas szex belőle?
2021. márc. 28. 03:12
11/16 Istvan485 válasza:
En voltam mit villanyszerelo !!!!!
12/16 anonim válasza:
Egyszer történt velem hasonló,de még 21 évesen. Lépcső járólapozást vállaltam egy Balatonparti nyaralóban és csak a tulaj felesége volt ott. Dögös,bő 40-es fekete nő. Aznap már ott maradtam éjszakára is.Megcsináltam a teraszt is,csempéztem a konyhában is,de csütörtökön elhúztam a csíkot.Szombaton jött a tulaj elszámolni,ment minden rendben,aztán a végén kibökte,hogy a felesége elmondta neki a dolgokat és a jövő héten már ő is marad és elvállalnám-e hogy a konyha ajtó helyett rakok fel boltívet és ha nem lenne ellenemre,hogy jelen van,nagyon szívesen nézné,esetleg finom érintésekkel be is szállna az együttlétbe. Csodás hetem volt és még lóvét is kaptam érte!!! :-)
16/16 anonim válasza:
Tudok egy gázszerelőt, aki az egész országot megba*zta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!