Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok leszopnátok egy pasit a 3. Randi után?
Figyelt kérdés
Teszem azt nagyon szimpatikus, tetszik nektek, jóképű és okos is (szerintetek) és persze ha tudnátok hogy nagy farka is van. Pl. Pletykák miatt.
Leszopnátok a harmadik randin?
2021. márc. 27. 23:54
1/41 anonim válasza:
Nem ettől függ. Ha szimpi a srác, és megvan a kémia, akarunk egymástól valamit, akkor igen.
3/41 anonim válasza:
Mivel nem vagyok prosti, ezért ez nem a pénzen múlik :)
4/41 anonim válasza:
Ha akar akkor igen . Nekem akikkel volt valami azok az első alkalommal vagy max másodiknál megtörtént .
Aki húzta azzal a végén nem lett semmi. És nem azért mert nem történt meg azonnal hanem mert nem volt meg ez a fajta vonzalom
F
5/41 anonim válasza:
A farokméret lényegtelen a történet szempontjából. Az általad felsoroltakból egyedül a "tetszik nektek" a releváns, a többi lényegtelen. Kit érdekel milyen okos? Az a tanárbácsit érdekli, vagy a munkaadóját. Az hogy jóképű meg relatív, lehet bármilyen sármos ha nem tetszik.
7/41 anonim válasza:
"persze ha tudnátok hogy nagy farka is van. Pl. Pletykák miatt"
Gyerekes, ostoba gondolkodásod van.
8/41 anonim válasza:
#7-es mit vársz a hasonló színvonalú kérdésektől? 😅 Az meglepő, hogy nem az első randit kérdezi, bár szerintem így is felajánlaná priviben minden nőnek azonnal hogy szívesen találkozna vele háromszor 😅
9/41 anonim válasza:
Tök utálom mikor egy pasi jóképű, kedvelem, akarom... De pletykából azt hallottam hogy kicsi a farka...
Istenem de hülye vagy ha azt hiszed hogy ez bármit is számít. Már bocsánat.
10/41 anonim válasza:
Ha tetszik akkor elsőn is. Ha nem tetszik akkor soha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!