Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az szerintetek működhet, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az szerintetek működhet, ha szex közben olyan pózban hogy ül a fiú és az ölében ül a lány vele szemben miközben bent van a pénisz kozben a fiú a nyálas ujjával körkörös mozdulatokkal vagy egy kicsit ujjpercet bedugva kihuzva izgatja az ánuszt...?

Figyelt kérdés
Akkor a lány könnyebben elélvez vagy sokkal nagyobb izgalomba jön és sokkal jobb érzés neki?
ma 13:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Imádom ha így csinálja, begerjedek tőle nagyon!
ma 13:15
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Dugas kozbe nem szeretem ha a fenekem akarja. Alapban nem szeretem az analt.
ma 13:22
 3/7 A kérdező kommentje:

Értem akkor ez is egy mogoszló dolog vagy nagyon jót csinálnék vele vagy nagyon rosszat!

Köszönöm a válaszokat!

Nem dugnám bele az ujjam csak egy nagyon picit az ujjpercemet és csak finoman izgatnám a felületét!

ma 13:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez sem rossz, de szerintem jobb, ha ugyanilyen ülőpozicióba háttal nekemdőlve ül a farkamra, mert úgy jobban hozzáférek a melleihez és a csiklójához, ami tapasztalatom szerint sokkal nagyobb orgazmust okoz, akár az intenzitását, akár a hosszát illetően.
ma 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:
A kezzedel kozben a csiklóját izgatod?
ma 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, a csiklóját izgatom és a cicijeit.
ma 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze. Mondjuk nekem semmi pluszt nem ad
ma 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!