Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a prosti miért gázabb, mint az alkalmi egyéjszakás kapcsolat?
Az a különbség mielőtt...
A prosti pénzért csinálja.
A buli picsa a szexért.
Ha nem érted a különbséget elmagyarázom hogy pici kis nyomott agysejteid megértse!
"Te gyökér,, prostihoz jársz k.. vázni! Lényegében elköpted ezt az információt.
Milyen emberek járnak kurvázni?? Akik képtelenek kapcsolatban maradni vagy nem tudnak nőt felszedni.
Mi rá a garancia hogy nem mész el ku.vázni??
Érted? Leesett? Vagy rajzoljak folyamatábrát?
Meg az a baj hogy prostihoz 100 ember járhat 1 héten míg buli ribinél ennél biztos kevesebb.
Tegyünk pontot a végére, az prosti is, meg az egyéjszakás ribi is egyaránt szar.
Egy igazi férfi nem ilyen helyeken szerez nőt...
Egy nőt felszedni — megnyerni egy csatát a férfitársaiddal szemben. Mert a nő szemében te lettél a nyertes. Nem a többiek.
Egy prostit kis túlzással bárki kifizet, az nem eredmény, hogy kifizettél egy k*rvát.
Ellenben, egy buliból hazavittél egy lányt, na, az már valami.
Nem mellesleg, utóbbi lány téged is akar és ezért is lesz vele jobb a szex (+a tudat, hogy igen, te vagy az a férfiállat, aki őt felszedte). Vele vannak kölcsönös érzések, ezeket itt vágynak nevezik.
Míg egy prostituáltnak, lehet, be se jössz. De, elvállalja veled, mert kell a pénz.
Sosem voltam prostinál és nem is tervezem. Nekem az egyik legfontosabb a szexben, hogy a másik is akarjon engem. És ne a pénzem akarja, hanem ENGEM, a testem, az illatom és így tovább. Legyenek a vágyak kölcsönösek, ez a lényeg.
"Bár minden férfi így gondolkodna..."
Megnézném a tisztelt urat, mit mondana akkor, ha levegőnek néznék a nők.
Amúgy mit gondoltok, aki prostizik, az olyan nagyon örül annak, hogy egy rakás pénzt kell kiadnia ezért?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!