Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Várjak még vagy fizetős?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak még vagy fizetős?

Figyelt kérdés

Most leszek nemsokára 24 éves és még nem voltam lánnyal:(

Várjak még hátha találok barátnőt vagy menjek fizetőshöz? Sajnos előbbire nem sok esélyt látok.

Lányok mit tanácsoltok?

Már nagyon sokat vagyok emiatt szomorú, mert nem tudok semmit sem összehozni, meg olyan lánnyal sem találkoztam eddig akinél azt éreztem hogy ő kéne és össze is illünk.

Sosem gondoltam hogy ilyen szerencsétlen leszek, hogy 24 évesen itt fogok tartani. Régebben azt gondoltam ennyi idősen már megtalálom azt akivel össze fogok házasodni.

2021. márc. 26. 15:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
65%
Menj prostihoz
2021. márc. 27. 01:43
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Legalább a járvány miatti korlátozások feloldásáig várj a fizetős lánnyal (most amúgy sem dolgozhatnak a szolgáltatók). Amúgy szerintem nem baj, ha a párkapcsolatot és a fizetős szolgáltatást is megtapasztalod, mindkettőből tudsz tanulni, fejlődni. Az én felfogásom szerint a kettő nem zárja ki egymást.

32/L

2021. márc. 27. 10:39
 13/13 anonim ***** válasza:
83%

12

Pedig dolgoznak. Rosszlányokon nincs kevesebb prosti a korlátozások óta.

2021. márc. 27. 13:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!