Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Várjak még vagy fizetős?
Most leszek nemsokára 24 éves és még nem voltam lánnyal:(
Várjak még hátha találok barátnőt vagy menjek fizetőshöz? Sajnos előbbire nem sok esélyt látok.
Lányok mit tanácsoltok?
Már nagyon sokat vagyok emiatt szomorú, mert nem tudok semmit sem összehozni, meg olyan lánnyal sem találkoztam eddig akinél azt éreztem hogy ő kéne és össze is illünk.
Sosem gondoltam hogy ilyen szerencsétlen leszek, hogy 24 évesen itt fogok tartani. Régebben azt gondoltam ennyi idősen már megtalálom azt akivel össze fogok házasodni.
Gondolod, hogy ezt a kérdést lányoknak kell feltenned ? :)
F
Szia! Én is így voltam/vagyok. 19 évesen elvesztettem a türelmem, és elmentem egy eszkorthoz. Nagyon megbántam, mert bűnrossz élmény volt. A képei alapján nem úgy tűnt, de egy (velem egykorú) ápolatlan roma lány volt, aki akkor csak nemrég kezdte. Sokat utaztam hozzá, ezért nem tudtam otthagyni - de bár úgy tettem volna. Ezután még négy másik lánynál voltam. Ezek közül az egyikük (egy kínai csaj) nagyon kedves, odaadó és törődő volt. Nem nézte az időt sem, és kétszer is orgazmusra juttattam. Szóval ez egy szép emlékként maradt meg bennem, de a többiek mind a legalja voltak...
Ez olyan dolog, mint a szerencsejáték - sosem tudhatod mire fizetsz rá.
Éppen ezért én nem javaslom neked, hogy egy prostival veszítsd el a szüzességed. Én nem érzem magam többnek azóta, sőt, legszívesebben meg nem történtté tennék mindent. Tavaly a legutóbbi kudarcom után megígértem magamnak, hogy többé nem próbálkozom. Nem ér annyit, hogy mégegyszer csalódjak és még több pénzt dobjak ki a kukába. Légyszi, ahogy én, úgy te is próbáld megtalálni a társad! Hidd el, sosem tudhatod melyik lesz az a nap! :)
Fizetős.
Már csak az önbizalmad miatt is. Egyszer volt "szerencsém" egy ilyen pasihoz, ő még nyavalygott is emiatt, rendesen sajnáltatta magát.
Uhh... nem.
Jó kérdés hogy a fizetős után megjön-e az önbizalmad és túlteszed magad ezen a nem voltam még nővel gátláson, vagy lesz helyette egy de szerencsétlen vagyok még a prostival is gátlás.
Ha a prosti mellett döntesz ne a legolcsóbb útszélit válaszd és legalább egy órára fizess be hogy tudj duplázni ha elsőre hamar elmész.
Menj prostihoz. Ha a nôkre hallgatsz itt 30 èvesen is szűz leszel.
Èn is 24 voltam mikor elmentem prostihoz. Nagyon normàlis,jófej volt. Nem fogod bànni.
31f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!