Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyikőtöknek van/volt kapcsolata tiniként, ti hogyan néztek ki, te és a párod?
Én szinte mindig csak szép lányt és helyes fiút látok együtt.
Átlagos, előnytelenebbek is találnak ebben a korban párt?
#2 te nem az összes ismerősöm vagy véletlenül? :D Egy csomó szép csajnak van rossz önbizalma, és jön össze olyan pasival, akik kategóriákkal csúnyábbak náluk (és még belsőre is elég gázak), mert nem hiszik, hogy jobbat érdemelnek
Én átlagos vagyok, az első barátom is az volt, kb. ugyanazon kategória vagyunk/voltunk.
Átlagos testalkatú, állítólag jóképű srácként egy barna bőrű cigány lány lett a párom. Az átlagnál picivel teltebb, jó cicikkel, pics@ rövid szoknyában, nagyon szép combokkal!
Egy idő után egy padban is ültünk és ha tehettem, ha senki nem figyelt még óra alatt is meg-meg simogattam a combját!
Több év eltelt azóta, de a nevére ma is emlékszem!
Voltam helyes lannyal, átlagossal. A legutóbbi párom egy 160cm 95-100 kilós lány volt. Szexben nagyon imádtam h ilyen husis amúgy nem annyira jön be ha úgy egyébként láttam.
Főképp személyisége miatt voltam vele. 17evesen.
2eve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!