Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi értelme van tagadni, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme van tagadni, hogy fontos a pénisz méret?

Figyelt kérdés

Az összes ehhez hasonló kérdésnél

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..

leírják a nők, hogy legyen nagy (minimum 16cm), de mégis tagadni kell, mert sokakat megbántana. Ennek mi értelme? Attól még, hogy nem akarják sokan megbántani a férfiak egy részét az igazsággal, nem lesz igazán jó a szex olyan férfival, akinek nincs nagy farka.

2021. márc. 24. 12:14
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell tagadni, egyszerűen nem fontos.
2021. márc. 24. 13:08
 12/33 anonim ***** válasza:
80%
Első páromnak 13 cm volt, vele volt a legjobb a szex. Voltam együtt olyannal akinek 18cm körüli volt, hát hagyjuk is, borzalom volt.
2021. márc. 24. 13:11
 13/33 A kérdező kommentje:

#10 De nem a méreted miatt választott, hanem elfogadja, hogy neked csak akkora. Attól még bármiben fogadnék, hogy örülne, ha nagyobb farkad lenne.

#12 Attól még, hogy valakinek nagy, nem lesz jó vele a szex. Ez az oka, hogy az első barátoddal jobb volt. De, ha neki hirtelen megnőne 13-ról 18-ra, akkor sokkal jobb lenne vele a szex.

2021. márc. 24. 13:29
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontosabb a pasi mint a farokméret.
2021. márc. 24. 13:29
 15/33 anonim ***** válasza:
88%

13

Lehet, de ez egyáltalán nem fontos számomra, mert nem tudok rajta változtatni, illetve nem is szeretnék. Én örülök, hogy nincs nagy farkam, bármennyire hihetetlen. 10. voltam.

2021. márc. 24. 13:33
 16/33 anonim ***** válasza:
90%
Leírom aztán rád bízom elhiszed-e. Az én férjemnek 12cm kb. Vastagságát nem tudom de nincs is panaszom rá. Pont passzolunk. Ami nekem számít azt tudja: mindig kőkeményen áll amikor kell, bírja a képzést, a tulajdonosa odafigyel rám így mindig van orgazmusom a kedvenc pózaimban. Orálnál is kényelmesen hozzáférek. Nekem ez így pont jó.
2021. márc. 24. 13:42
 17/33 anonim ***** válasza:
83%

Én azt nem értem, hogy itt a nők hogy tudják centire megmondani, mekkora volt a párjuk farka. Soha egyetlen partnerem nem jött eddig centivel, és nem is kérdezte. Azt sem tudom, hány centis a farkam, egyszer talán 14 évesen unatkoztam annyira hogy méregessem. Azt tudom, hogy nem kicsi de nem is nagy. És hogy eddig minden partnerem többször is akarta:) Amíg ide nem keveredtem, nem is tudtam hogy más pasik centiken agyalnak. Ahelyett hogy odafigyelnének a nőre, szerintem nagyjából ennyi a jó szex titka.

(44F)

2021. márc. 24. 13:50
 18/33 anonim ***** válasza:
16%

Ez olyan, mint mikor azt mondják a külső nem számít.

Egy vastag hosszú farokkal sokkal jobban meg lehet egy nőt dugni, mint egy vékony röviddel.

Intenzívebb érzés lesz neki, ezt józan paraszt ésszel be lehet látni.

2021. márc. 24. 14:17
 19/33 A kérdező kommentje:
#18 Ezért nem értem, hogy miért tagadják sokan. Teljesen egyértelmű.
2021. márc. 24. 17:05
 20/33 anonim ***** válasza:
78%
#18 akármennyire is józan paraszti ész, egy hosszú és vastag farok akkor sem mindenkinek megfelelő. És létezik olyan, hogy nem számít a külső, szerintem nem is kevés embernek 🤷‍♂️
2021. márc. 24. 17:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!