Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nő is van úgy hogy csak az idősebb pasik érdeklik?
Figyelt kérdés
16 évesen volt először szeretőm, egy 38 éves nős pasi.
Azóta is csak a 40+ pasik èrdekelnek. A korosztàlyom nem hoz lázba, túl gyerekes a gondolkodásuk, vagy nagyképűek vagy önbizalom- hiányosak, ami nem férfias.
A 40 körüiekben van valami ami nagyon izgat, ami igazán férfias.
Sajnos így nehéz hosszútávú kapcsolatot összehozni. A legtöbb csak a szex miatt akar kapcsolatot. 25 N
2021. márc. 22. 21:23
11/11 anonim válasza:
Amúgy az igaz, hogy olyan nincs, hogy egy adott korosztályban mindenki éretlen. Egyáltalán nem korfüggő dolog. Én randiztam már olyan komolytalan 35 évesekkel, hogy akkor jöttem erre rá. Szóval ne azért akarj 40 éves pasit, mert azt hiszed, hogy érettebb lehet egy huszonévesnél, messze nem mindig van ez így. De majd te is rájössz pár tapasztalat után🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!