Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is van úgy hogy csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is van úgy hogy csak az idősebb pasik érdeklik?

Figyelt kérdés

16 évesen volt először szeretőm, egy 38 éves nős pasi.

Azóta is csak a 40+ pasik èrdekelnek. A korosztàlyom nem hoz lázba, túl gyerekes a gondolkodásuk, vagy nagyképűek vagy önbizalom- hiányosak, ami nem férfias.

A 40 körüiekben van valami ami nagyon izgat, ami igazán férfias.

Sajnos így nehéz hosszútávú kapcsolatot összehozni. A legtöbb csak a szex miatt akar kapcsolatot. 25 N

2021. márc. 22. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
a legtöbb de nem mind.45f
2021. márc. 22. 21:25
 2/11 anonim ***** válasza:
53%

Nálam dettó ugyanez a helyzet. Próbálj picit lejjebb menni, mondjuk 35. Ők is érettek már nagyrészt, és kapcsolatra is nyitottak ha szinglik.

23L

2021. márc. 22. 21:25
 3/11 anonim ***** válasza:
34%

Engem épp ellenkezőleg, csak a fiatalabbak vonzzanak. A 30 felettiek egyáltalán nem. Viszont a fiatalabbakkal még nem lehet hosszútávon tervezni...úgyhogy velem egyidősekkel vagy max 3-4 évvel idősebbekkel szoktam járni.

Viszont nem hiszem, hogy egy harmincas pasi kevesebbel eséllyel akarnak kapcsolatot, mint egy huszonéves. Majdcsak találsz olyat, aki járna veled. Azért 25 évesen már annyira nagyon fiatal sem vagy hozzájuk.

24L

2021. márc. 22. 21:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen vannak még olyan nők mit te akiket az idősebb, úgymond középkorú korosztály hoz lázba. Bár a korkülönbség nagy (gyanítom 15-20 év), de nem lehetetlen a kapcsolat sem. A saját korosztályodból válogatva is lesz egy csomó pasi aki csak dugni akar és kapcsolatot meg nem, nem a kortól függ.
2021. márc. 22. 21:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Van, aki nem csak a szex miatt.. Az utóbbi két évben akikkel ismerkedtem olyan 25 és 30 év közötti hölgyek voltak, és nekem pont az tetszett bennük hogy már nem kislányok viszont rugalmasak ha változás áll be az életben nem esnek kétségbe.
2021. márc. 22. 22:08
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Tudod mi a gyerekes? Hogy ez alapján általánosítasz, hogy a korosztályod éretlen meg stb, kőzben meg te voltál az, aki 16 évesen összefeküdt egy 38 éves férfivel... K*rva gázak vagytok...
2021. márc. 22. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:
De érdekes, hogy ezen az oldalon minden p*csának apakomplexusa van, közben a valóság meg teljesen mást mutat...
2021. márc. 22. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
#7 Attol hogy teged elkerulnek a fiatal csajok, ne altalanosits :D
2021. márc. 22. 23:49
 9/11 anonim ***** válasza:
41%

Normális fiatal csaj nem is fekszik össze 40 évesekkel szerintem...

De ez úgy látszik, hogy valami nagyon elterjedt dolog itt a GYK-n, kár, hogy a valóság az teljesen mást mutat...

2021. márc. 23. 00:00
 10/11 anonim ***** válasza:
én most lettem 40, és férfi vagyok
2021. márc. 23. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!