Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erdekli egyre tobb idősebb nőt a fiatalabb pasik?
Figyelt kérdés
Miert vágytok fiatalabb pasira?2020. aug. 1. 20:08
1/6 anonim válasza:
milyen idős nő? én 25 vagyok, nem vetem meg a fiatalabbakat, persze múljon el 18
2/6 anonim válasza:
A korkülönbség izgató, én 17 évesen voltam 40~es nővel, most 40 évesen voltam 18 as csajjal, de 75 éves nővel is... F
3/6 anonim válasza:
Egyre több? Ezt hol olvastad, milyen statisztikából veszed? Ha így lenne akkor nem kuncsorogna annyi "milfhunter". Nem változott a fiatalabb pasikat is kedvelő idősebb nők aránya a korábbiakhoz képest, max. most már jobban mernek a nők is kezdeményezni és felvállalni ha a fiatalabb korosztály tetszik nekik.
Ettől a nők többségének most is, korábban is a vele egykorú, +/- pár év korkülönbséggel rendelkező NORMÁLIS férfi tetszik.
4/6 anonim válasza:
Mert a '90-es évek óta a házasságok tönkremennek folyamatosan, így megnyugvást keresnek a fiatalabb korosztályban a házassági sikertelenségüket kompenzálva hivatva ezt a helyzetet. De ez egy ördögi kör, mert a mai fiatal korosztályai sem láttak nagyon jó szülői mintát...
5/6 anonim válasza:
Mert egyre több az egyedülálló aanyuka, mert egyre felelőtlenebbül baxnak az emberek össze-vissza, és keresnek egy fiatalabb balekot, de ezek pont azok a tipikus nők, akik ha egyidősek lennének azokkal akikkel összejönnek, szóba sem állnának velük.
6/6 anonim válasza:
Visszakérdezek: miért érdekel egyre több fiatal pasit idősebb nő? Valószínű az ok nem uaz,de mivel mindkét oldalról van érdeklődés ezért jöhetnek létre ilyen "kapcsolatok".Hogy kinek,miért vonzó egy fiatalabb pasi...hát ki tudja? Ne gyertek azzal,h mert az idős férj nem.képes semmire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!