Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy a sex kapcsolatomnak csak én vagyok az egyedüli sex kapcsolata?
Na igen, és ez egy laza kapcsolat, és nem egy párkapcsolat, és én a betegségektől félek, és nem érzek úgy iránta.
Félek féltékenységnek gondolná és elhajtana emiatt.
A sex jó vele, de bennem van a para hogy mi van ha másokkal is össze fekszik, és majd el kapok tőle valamit, ovszerrel sexelünk, de ha ő kinyal más lányokat is, és csokolozunk úgy át adhatja nekem pl gombás nőt nyal ki vagy triperest és utána velem csokolozik.
Kérj tőle teszt eredményt.
És szerintem nem gáz, hogy ha megmondod kerek perec, hogy ilyen laza kapcsolatbqn nincs orál. Ha nem tetszik, keressen barátnőt.
Most az nagyon gáz, hogy
– Figyelj, ne vedd féltékenységnek, mert nem érzek irántad semmit, csak szexre kellesz, de szeretném tudni, mással is élsz-e nemi életet, mert ez rám is tartozik, főleg ezekben a kovidos időkben. Nyilván nincs beleszólásom, de az infóhoz jogom van.
Hm 9-es válaszolo ez a kérdéses meg fogalmazás tetszik ezt meg írom neki sms-ben mert így talán nem lesz rossz vagy para a kérdésem.
Köszönöm a tanácsot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!