Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak alap az anál, viszont ha én is csináőlnám
neki már gond?
Figyelt kérdés
Nincs gondom az anállal de akkor legyen kölcsönös, miért okoz ez nekik akkora törtést, elég akár az is ha ő is kap egy plugot amíg bennem is van, plusz a végén egy kis prosztata masszázs is.
Miért viszakozik ezért sok pasi? Nem így lenne ez fer?
Nálunk így van a barátnőmmel. Mondjuk nálam nem nagy az igény análra, évente pár alkalommal megkívánom. És engedem, ha a barátnőm is szeretne engem megdugni. Egy érdekes élmény, bár attól önmagában nem tudok én (sem) elélvezni.
2021. márc. 22. 10:41
12/19 anonim válasza:
Én nem szerettem az anált, de egyszer meglepett vele volt barátnő, és tetszett, Ő sosem akart engem meg dugni. Ha minden nap kapok puncit, vagy szopást, akkor nem kell az anál.
2021. márc. 22. 10:47
13/19 anonim válasza:
Nálam nagyon nem alap! Egyáltalán nem kívánom, nem gondolok rá és nem is engedem senkinek! f.
2021. márc. 22. 11:54
14/19 anonim válasza:
Ez nettó hülyeség, mert te semmit nem érzel a felcsatolhatóssal, maximum a bosszú/megalázás örömét, az ilyen barátnőt meg amúgy is ki kell dobni, mint a macskát xarni.
2021. márc. 22. 14:07
15/19 anonim válasza:
Nős vagyok a feleségem prűd a szex sem nagyon érdekli már. . A volt barátnőm dugott néha felcsatolhatóval. Kellemes érzés volt. Egyszer majdnem sikerült elélveznem a prosztata izgatástól. Sajnos nem jött össze. Viszont ízelítót kaptam milyen az ha dugnak. Később lett másik barátnőm, de őt ez nem izgatta , más utat kerestem Így lett egy nős pasi aki kevés punit kapott a nejétől, ő kezdett el dugni és így volt lehetőség ahhoz,hogy megismerjem azt az érzést milyen prosztata izgatástól elélvezni. Eddig még nem sikerült viszont kellemes érzés az is amikor a "barátom" dug. Ez már kezd rendszeressé válni..Persze a nejem nem tudja.. Szóval a pasik is engedik.. F/59
2021. márc. 22. 14:09
16/19 anonim válasza:
Nálam sem alap az anál, se oda se vissza 🤷♂️ F
2021. márc. 22. 14:30
17/19 anonim válasza:
Szerintem is így lenne fair amúgy!
Kölcsönösség.
Amúgy meg, aki írta itt, hogy nem érezne a felcsatistól semmit, az sem teljesen igazn. Pláne, hogy vannak két végű straponok is.
Amúgy az a férfi idegenkedik az análtól, aki még szűz ilyen téren. Én már élveztem el prosztatából. Csak annak az izgatásával. Semmi kézi rásegítés. És akkorát még előtte sosem élveztem. Percekig remegtem! Felállni alig tudtam utánna is. Iszonyat jó volt!
Én leginkább azt szeretem, ha háton fekszem, és úgy dug a lány partner. Imádok a szemébe nézni. Illetve ilyenkor kézre álló a farkam is ha akar vele játszani. Én pedig tudom a lábát simogatni.
2021. márc. 22. 17:41
18/19 anonim válasza:
17 Mivel én ilyen nőt nem találtam aki felcsatolhatóval dugna Nekem a nős partnerem adja meg ezt az örömöt. Hanyatfekve szeret dugni és közben játszadozik a farkammal. Valamiért azonban még nem sikerült a prosztata izgatásból eredő gyönyört átélnem. De az valóban jó amikor a szemébe nézek és látom a vágyat és azt a pillanatot amikor belém robban.
2021. márc. 22. 18:55
19/19 anonim válasza:
Anno párommal tabu volt,én is ugyan ezt mondtam neki. Majd akkor ha én is neked.
Már nem mondom. Kipróbáltuk nem erőltetett semmit nekem még ez is hozzá tartozik a szexuális életemhez VELE
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!